Udrea: PD-L Bucuresti va avea succes daca repeta ce a facut Traian Basescu

Luni, 26 Iulie 2010, ora 19:39
2233 citiri
Udrea: PD-L Bucuresti va avea succes daca repeta ce a facut Traian Basescu
Foto: Arhiva

Presedintele PD-L Bucuresti, Elena Udrea, le transmite colegilor ca pentru a obtine succes, au o singura cale de urmat - dialogul cu cetateanul, sa coboare in strada si sa asculte ceea ce bucuresteanul are sa spuna, chiar daca uneori nu o sa le placa ce aud, dar in special trebuie sa repete ceea ce a facut Traian Basescu incepand cu anul 2000.

"Avem sansa de a recladi organizatia pe baze mai stabile si obligatia de a pune cetateanul in centrul actiunilor noastre. Am observat de asemenea ca sunt o multime de oameni cu idei, dar care pana acum nu au fost ascultati. Le-am spus consilierilor nostri locali ca de-acum incolo vom sustine proiectele si ideile pe care le primim de la oameni. Avem un mandat direct pe care trebuie sa-l punem in aplicare", scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Presedintele filialei democrat liberale din Bucuresti a precizat ca vor sustine orice fel de proiect pentru Bucuresti, "fie ca ele vin de la Sorin Oprescu sau din alta parte, dar a precizat ca se vor opune cheltuielilor inutile.

"Ultimii ani au insemnat o indepartare de modelul Traian Basescu. Eu cred ca, pentru a avea succes, organizatia de Bucuresti trebuie sa repete ceea ce a facut Traian Basescu incepand cu anul 2000. Este un model care si-a demonstrat eficienta. Le-am spus colegilor mei ca trebuie sa deschidem larg portile partidului tuturor celor care sunt acum neimplicati politic, dar care au proiecte si idei pentru ca Bucurestiul sa evolueze in bine", mai scrie aceasta.

Elena Udrea, presedinte interimar al PD-L Bucuresti

Elena Udrea este constienta ca PD-L nu mai este locomotiva schimbarii in Bucuresti si o sa aiba mult de munca, de aceea inainte de toate va face o analiza ca sa stie exact situatia in care se afla organizatia de Bucuresti a partidului.

"Iar in ceea ce va priveste pe voi, dragii mei cititori, va invit sa-mi scrieti in continuare despre ce am putea face bine in Bucuresti. Va asigur ca pretuiesc toate ideile si propunerile voastre. Pe cat posibil, voi incerca sa le pun in aplicare. Sper ca, in cel mai scurt timp, sa ne putem intalni si personal pentru a vedea ce putem face impreuna pentru Bucuresti", mai scrie democrat liberala.

Elena Udrea a fost aleasa saptamana trecuta presedinte interimar al filialei PD-L Bucuresti.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Elena Udrea PDL Bucuresti, #repeta actiuni Traian Basescu , #Traian Basescu