Udrea: Ponta, fie un incompetent sinistru, fie un iresponsabil. Demisia pe loc!

Vineri, 16 August 2013, ora 20:25
6084 citiri
Udrea: Ponta, fie un incompetent sinistru, fie un iresponsabil. Demisia pe loc!
Foto: Facebook/Elena Udrea

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat vineri ca premierul Victor Ponta "nu realizeaza din ce postura vorbeste", facand referire la declaratiile acestuia ce il au in vizor pe presedintele Basescu, care i-ar fi facut dosar penal medicului Serban Bradisteanu, dupa cum s-a exprimat seful Guvernului. "Ar fi trebuit sa-si dea demisia pe loc", e de parere Elena Udrea.

"Victor Ponta nu integele ca este prim-ministrul Romaniei - In Romania oricine poate ajunge prim ministru si e cea mai buna dovada. Faptul ca tu, premier al unei tari europene, spui ca presedintele se ocupa cu dosare penale, este inadmisibil. Ar fi trebuit sa-si dea demisia pe loc! Nu realizeaza din ce postura vorbeste", a declarat Elena Udrea la B1 TV.

"Isi permite sa spuna ca in tara lui, sub regimul lui, un presedinte face dosare penale", a mai completat deputatul PDL.

Elena Udrea: Noua strategie a PSD e sa vorbeasca despre mine

Tot vineri, Elena Udrea a declarat pentru Mediafax: "Nu poti fi premierul Romaniei si sa spui ca dosarele in Romania se fac la comanda politica. Daca lucurile stau asa, atunci esti un incompetent sinistru si trebuie sa pleci! Daca lucurile nu sunt asa, atunci esti un iresponsabil care dinamiteaza imaginea Romaniei si increderea in statul de drept".

Potrivit acesteia, de cand s-a intors din concediu, Ponta nu face decat sa sa arunce cu dinamita in stanga si in dreapta: "Nu stiu ce a facut Victor Ponta in concediu, ce a mancat sau ce a baut, pe unde a fost plecat, dar de cand s-a intors mi se pare ca nu face altceva decat sa arunce cu dinamita in stanga si in dreapta. A luat-o, efectiv, razna", a adaugat Udrea.

"Victor Ponta sa se calmeze, sa traga aer in piept si sa-si aduca aminte ca nu mai este liderul unui partid de opozitie. Nu mai merge sa spuna ce il taie pe el capul. Nu poate sa-si bata joc in felul asta de o tara", a completat fostul ministru.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca gestul presedintelui Traian Basescu de a-l suna pe medicul Serban Bradisteanu in cazul regelui Cioaba, internat in Turcia, este o dovada de nesimtire.

Ponta: Apropos de ticalosie si tupeu, Basescu l-a trimis pe Bradisteanu la Cioaba, dupa ce i-a facut dosar

"Deci Basescu i-a facut dosar penal si acum l-a rugat sa mearga in Turcia. Ma bucur ca nu are termen la tribunal, ca trebuia sa mearga la tribunal, unde i-a facut Basescu dosar penal. Apropo de ticalosie si tupeu. (...)

Dupa ce-i faci dosar penal unuia dintre cei mai buni medici din Romania, mai ai si nesimtirea sa-l suni la telefon sa-l rogi sa ajute pe cineva", a declarat premierul Ponta intr-o conferinta de presa.

Elena Basescu, in apararea presedintelui: Ponta ar fi in stare sa lase un om sa moara

Si Elena Basescu a luat pozitie in scandalul dintre premierul Victor Ponta si tatal ei pe tema interventiei medicului Bradisteanu in tratarea lui Florin Cioaba: "Din ura politica, Ponta ar fi in stare sa lase un om sa moara. Cat de jos poate cobori un premier al Romaniei?", a scris Elena Basescu, vineri, pe contul sau oficial de Twitter.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Udrea Ponta Cioaba, #Elena Udrea dosar penal Bradisteanu, #Udrea Basescu dosar penal Bradisteanu, #Elena Udrea demisie Ponta , #Traian Basescu