Udrea spune ca PMP trebuie sa castige Presedintia, iar Ponta e un om de stanga "caviar"

Sambata, 29 Martie 2014, ora 19:34
3576 citiri
Udrea spune ca PMP trebuie sa castige Presedintia, iar Ponta e un om de stanga "caviar"

Deputatul Elena Udrea spune ca PMP trebuie sa dea presedintele Romaniei pentru ca aceasta functie sa nu fie luata de catre PSD, dar a refuzat sa raspunda daca va fi candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale.

Udrea a declarat, sambata dupa-amiaza, la Mamaia, in cadrul unei intalniri cu membrii si simpatizantii PMP din Constanta, ca trebuie gasit un inlocuitor pentru Traian Basescu astfel incat functia de presedinte sa nu revina tot PSD.

"Trebuie sa ne pregatim pentru cel mai important examen pentru Romania care va fi cel din noiembrie 2014. La sfarsitul acestui an, se termina cele doua mandate pe care Traian Basescu le-a avut ca presedinte in fruntea tarii. Intrebarea pe care trebuie sa ne-o punem noi si noi suntem obligati sa gasim si raspunsul si pe care trebuie sa o puna intreaga tara este ce se intampla cu Romania din decembrie incolo.

Ce se va intampla cu aceasta tara, care trece in ultimii zece ani printr-un proces de reforma, de modernizare, fara niciun fel de indoiala incepute sub mandatele lui Traian Basescu, dar care este in situatia posibila, zic eu, nu probabila, dar posibila, ca din decembrie incolo sa se trezeasca aceasta tara stapanita de PSD de la un capat la altul. Adica exista riscul sa avem PSD in Parlament, PSD la guvernare, PSD la Palatul Cotroceni", a afirmat Elena Udrea.

Ea a precizat ca social-democratii si-au dovedit incompetenta in cei doi ani de cand sunt la guvernare si ca PSD nu este in stare nici sa varuiasca proiectele incepute in timpul guvernarii Boc.

"Intrebarea la care trebuie sa raspundem si pe care trebuie sa si-o puna intrega tara este ce s-ar intampla cu Romania daca de acum incolo zece ani cel putin ar fi ocupata de PSD. Pentru ca uitati guvernarea de doi ani, doi ani in care si-au dovedit incompetenta, in care si-au dovedit reaua-credinta pentru ca au promis oamenilor ca vor trai mai bine si de fapt oamenii traiesc in fiecare zi mai scump si mai prost, doi ani in care au promis un milion de locuri de munca si avem somaj in crestere, doi ani in care fondurile europene nu au mai venit in Romania, doi ani in care s-au oprit toate proiectele de investitii.

Nu vor fi in stare nici sa varuiasca, asta ca sa parafrazez, ceea ce s-a inceput in guvernarea Boc, doi ani in care au crescut taxele si impozitele si numarul lor si cuantumul lor, doi ani in care firmele s-au inchis, au fost dati afara oamenii de la locul de munca si dupa doi ani de performanta in cresterea taxelor si impozitelor ia uitati cum in doua zile mai vine si scumpirea carburantilor", a mai afirmat Udrea.

Udrea: Ponta este un om de stanga "caviar"

Ea l-a criticat pe Victor Ponta spunand ca vrea sa para un lider preocupat de problemele oamenilor, dar este un om de stanga "caviar", deoarece prefera Dubai si Monte Carlo.

"Chiar daca se vrea a parea un lider de stanga caruia ii pasa de pensionari si de asistatii sociali, domnul Ponta este un lider de stanga caviar, adica ii place la Monte Carlo si la Dubai, dar in tara se preface a fi un om care plange de mila celor fara venituri", a mentionat Udrea.

Ea sustine ca tuturor abuzurilor USL si PSD s-a opus Traian Basescu si ca din decembrie 2014 presedintele tarii trebuie sa fie dat de PMP.

"La toate abuzurile USL si acum PSD s-a opus un om, Traian Basescu. Din decembrie, Traian Basescu nu va mai fi presedintele Romaniei. Ce se intampla cu aceasta tara, este obligatia noastra sa gasim raspunsul, este obligatia noastra sa fim atat de buni, atat de credibili, de onesti, sa avem atat de multa buna-credinta, sa vrem cu adevarat binele acestei tari in asa fel incat aducand romanii langa noi sa putem sa dam presedintele Romaniei in 2014", a declarat Elena Udrea.

Intrebata de jurnalisti daca va candida la alegerile prezidentiale, Elena Udrea a evitat un raspuns, precizand ca trebuie depasite mai intai alegerile europarlamentare.

"Haideti sa depasim europarlamentarele. Romania este pentru prima data intr-o situatie in care nu a mai fost. Cu opt luni inainte de alegeri nu stim nici macar cine va candida la prezidentiale. Victor Ponta incearca sa se eschiveze, n-o sa-l lase partidul, o sa-l oblige sa intre in competitie, pe noi ne intereseaza cine-l bate pe Ponta. Haideti sa trecem de europarlamenare si dupa aceea sa mergem cu cel mai bun si sa-l batem pe Ponta", a raspuns Udrea.

Reprezentantii Partidului Miscarea Populara, printre care Elena Udrea, Cristian Preda, Teodor Baconschi, s-au aflat, sambata, in judetul Constanta, ei participand in cursul diminetii la lansarea filialei PMP Medgidia, iar dupa amiaza avand o intalnire cu membrii si simpatizatii din Constanta ai partidului, eveniment desfasurat in Mamaia.

La manifestarea din Mamaia au fost prezente peste o suta de persoane, iar printre cei aflati in sala au fost si primarii PDL din localitatii Castelu si Poarta Alba.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Elena Udrea PMP presedintie, #Elena Udrea PMP europarlamentare, #Elena Udrea Traian Basescu presedinte, #Elena Udrea Ponta caviar , #Traian Basescu