Hotelurile din Bucuresti sunt pline. Cat vor cheltui fanii la finala Europa League

Marti, 08 Mai 2012, ora 14:12
2362 citiri
Hotelurile din Bucuresti sunt pline. Cat vor cheltui fanii la finala Europa League

Hotelurile din Bucuresti sunt ocupate in proportie de 90-100%. Fanii fotbalului care vor veni la Bucuresti sa vada finala Ligii Europa vor cheltui in aceasta perioada cinci milioane de euro.

Sangele latin al fanilor veniti sa vada finala Ligii Europa de la Bucuresti ii va impinge catre cheltuiala. Turistii vor scoate din buzunare, in aceasta perioada, aproximativ cinci milioane de euro, a declarat pentru Business24 presedintele Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii (FPTS), Dan Matei Agathon.

Potrivit oficialului, peste 40.000 de turisti vor fi in Bucuresti cu ocazia finalei Europa League, care va fi disputata in data de 9 mai intre echipele spaniole Athletic Bilbao si Atletico Madrid pe Arena Nationala.

Hotelurile din Bucuresti sunt pline. Rezervarile au fost facute cu luni inainte

O mare parte din rezervarile turistilor care vor veni sa vizioneze finala Europa League la Bucuresti au fost facute cu luni inainte, potrivit reprezentantilor hotelurilor contactati de Business24.

"Suntem la capacitate maxima in aceste zile", spune Marius Mihulin, directorul hotelului Golden Tulip Times, care este situat relativ aproape de Arena Nationala.

"Rezervarile au fost facute cu mult timp inainte, unele chiar cu cateva luni bune", spune Mihulin.

Golden Tulip Times are o capacitate de 70 de camere, iar turistii au platit intre 100 si 200 de euro pe noapte. In conditii obisnuite, tariful mediu este de aproximativ 80 de euro pe noapte.

Cel mai mare hotel din Bucuresti, Rin Grand Hotel, are toate camerele ocupate (600), aproximativ 50% fiind rezervate de turistii veniti sa vada finala de la Bucuresti, a declarat pentru Business24 proprietarul hotelului, Ionut Negoita.

Citeste mai multe despre Hotelurile din Bucuresti sunt pline. Cat vor cheltui fanii la finala UEFA pe Business24.ro.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#hoteluri Bucuresti finala Europa League, #pret hotel finala Ligii Europa, #finala Europa League 2012 , #finala Bucuresti
Comentarii
Poza Neutron
Neutron
rank 5
Daca le place o parte din ei vor reveni