Olimpia Cluj, remiza cu sansa in Champions League

Joi, 27 Septembrie 2012, ora 16:51
1412 citiri
Olimpia Cluj, remiza cu sansa in Champions League

Campioana noastra in "sportul rege" rezervat sexului frumos, Olimpia Universitatea Tehnica Cluj, n-a avut forta si experienta de a face legea in confruntarea de pe Cluj Arena cu echipa austriaca Neulengbach, joc contand pentru mansa tur a 16-imilor de finala ale Ligii Campionilor, editia 2012/2013.

Partida s-a incheiat nedecis, 1-1, ardelencele punctand ele primele, in minutul 57, prin golgetera competitiei interne, Cosmina Dusa (cap din 6 metri langa bara laterala), numai ca dupa aceea austriecele au trecut la timona, dominarea concretizandu-se prin reusita din minutul 84' a lui Gstottner (reluare nestingherita in plasa din apropierea portii amfitrioanelor).

Trebuie spus ca vizitatoarele au trimis si de doua ori balonul in barele clujencelor, plus ca per ansamblu au fost mai prezente in joc, incat egalul ar trebui sa le multumeasca pe fetele lui Mirel Albon.

Olimpia a folosit urmatoarea formula de echipa: Mirela Ganea - Andreea Corduneanu, Maria Ficzay, Corina Olar, Christine Manie - Ioana Bortan, Raluca Sarghe, Daniela Gurz (88' Maria Batea) - Alexandra Lunca, Cosmina Dusa.

Remarcate de la echipa noastra: Mirela Ganea (a avut cateva parade de mare portar), Maria Ficzay, Christine Manie (cameruneza a fost stalp de netrecut pe banda stanga), Alexandra Lunca si Cosmina Dusa (cel putin pentru faza golului).

Jocul a fost bine dus la capat de o brigada exclusiv norvegiana, formata din: Christina Pedersen Westrum, Hege Steifund si Brigitta Solberg.

Returul este programat pe 3 octombrie in micul orasel situat in nord-estul Austriei, Olimpia, pentru a se califica in optimi, avand doua variante de lucru: victorie la orice scor, sau un egal in care sa marcheze de cel putin doua ori. Cam greu, dar nu imposibil.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Olimpia Cluj Liga Campionilor, #Olimpia Liga Campionilor feminin , #stiri UEFA