Planurile lui Becali, date peste cap de UEFA

Sambata, 17 Decembrie 2011, ora 12:24
2801 citiri
Planurile lui Becali, date peste cap de UEFA

Planurile lui Gigi Becali, de a intari lotul Stelei in aceasta pauza competitionala, au fost date peste cap de UEFA.

Finantatorul echipei "ros-albastre" a anuntat, imediat dupa calificarea in saisprezecimile de finala ale Europa League, ca va cumpara o multime de jucatori pentru ca Steaua sa joace in finala de la Bucuresti.

Numai ca reglementarile forului continental permit numai 3 modificari in lista cu jucatori inregistrata la debutul sezonului continental.

Astfel, chiar daca va transfera 10 fotbalisti, Steaua nu va putea trece pe lista UEFA decat maxim 3, ceilalti putand fi folositi doar in Liga 1.

Mai mult, doi dintre fotbalistii care sunt legitimati de Steaua, Gabi Matei si Tibi Balan, nu au fost trecuti pe aceasta lista, primul din cauza accidentarii si cel de-al doilea din cauza ca a venit tarziu la echipa, astfel ca, teoretic, ar mai ramane un singur loc disponibil.

Cum aceasta pozitie i-ar reveni lui Vlad Chiriches, fundas aflat pe val dupa evolutiile de senzatie de la Pandurii, care l-au propulsat si in echipa nationala, Steaua ar putea aborda meciurile din primavara europeana cu putine modificari de efectiv.

Recent, Becali a anuntat transferurile lui Chipciu, Wesley, Junior Moraes si Dananae la Steaua.

Iata lista actuala a Stelei trimisa la UEFA:

Tatarusanu, Stanca, V. Cojocaru - Emeghara, Martinovici, Mustata, Iliev, Gardos, Geraldo, Galamaz, V. Lupu, Latovlevici - Prepelita, I. Rosu, I. Nastasie, Brandan, Bourceanu, Bicfalvi, Radut, Cr. Tanase - Tatu, Fl. Costea, M. Costea, Rusescu, Nikolici.

M.D.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#planuri becali uefa, #Becali transferuri Steaua , #stiri UEFA