Internet banking gratuit de la UniCredit Tiriac Bank pentru IMM-uri

Miercuri, 24 Martie 2010, ora 12:25
1397 citiri
Internet banking gratuit de la UniCredit Tiriac Bank pentru IMM-uri

UniCredit Tiriac Bank a renuntat la garantia de 20 de euro pe care o percepea in schimbul digipass-ului folosit la accesarea serviciului de Internet Banking in cazul clientilor IMM.

Astfel, IMM-urile care achizitoneaza, incepand de miercuri, un pachet de cont curent la UniCredit Tiriac Bank, au acces gratuit la serviciul de Internet Banking.

In cazul clientilor persoane fizice, taxa pentru digipass-ul folosit in accesarea Internet Banking a scazut cu 40%, respectiv de la 20 la 12 euro. Aceasta se plateste o singura data, la deschiderea contului.

"Prin noua pozitionare a preturilor pentru serviciile de Internet Banking, ne dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri, cu solutii simple, accesibile si avantajoase. In viitorul apropiat, ne dorim ca serviciile de Internet Banking sa devina la fel de utilizate si de necesare cum a ajuns telefonul mobil in viata de zi cu zi a romanilor", a declarat Doina Costache, Head of MultiChannel Management in cadrul departamentul de marketing si segmente, divizia de retail a UniCredit Tiriac Bank.

UniCredit Tiriac Bank are aproximativ 50.000 de clienti persoane fizice si peste 20.000 de clienti IMM utilizatori ai serviciului de Internet Banking, se arata intr-un comunicat al bancii.

In 2009, numarul utilizatorilor de Internet Banking a crescut cu 60% fata de anul anterior.

Serviciul de Internet Banking al UniCredit Tiriac Bank poate fi accesat folosind orice calculator conectat la internet sau prin intermediul celor 52 de automate Non-Stop Banking (automate pentru operatiuni bancare disponibile 24 ore din 24, sapte zile din sapte).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#Unicredit Tiriac Bank, #Internet Banking gratuit , #stiri Unicredit