Cantecul de lebada al Unirii Urziceni

Luni, 30 August 2010, ora 09:44
3309 citiri
Cantecul de lebada al Unirii Urziceni

Partida castigata cu FC Vaslui a marcat ultima reprezentatie a Unirii Urziceni creata de Dan Petrescu, sase jucatori urmand a se alatura Stelei.

Dezmembrarea lotului care a acumulat 8 puncte in grupele Ligii Campionilor va coincide, cel mai probabil, cu decaderea formatiei care a cucerit titlul, in premiera, in sezonul 2008-2009.

"Visul frumos s-a terminat!", a spus Galamaz, unul din fostii jucatori de baza ai Unirii, la capatul meciului cu FC Vaslui, precizand insa ca transferul la Steaua inseamna un nou inceput.

Ce se va alege de gruparea ialomiteana vom afla la finalul sezonului. Ramasa fara antrenor, manager general si sase jucatori de baza, Unirea Urziceni ar putea deveni o candidata serioasa la retrogradare. Mai mult, patronul Dumitru Bucsaru pare ca a pierdut orice dorinta de a mai investi la echipa si am putea asista la o desfiintare la capatul actualei stagiuni.

Intr-un ultim gest disperat, patronul ialomitenilor i-a informat pe jucatori ca sunt liberi sa plece gratis la orice formatie.

"Baieti, s-a cam terminat treaba aici. Va puteti cauta cu totii echipe, pentru ca va voi lasa sa plecati gratis. Singura conditie este sa renuntati la restantele banesti pe care mai am sa vi le dau.", le-a transmis Bucsaru, potrivit Prosport.

Asa cum spunea si Dumitru Dragomir in urma cu aproape o luna, Bucsaru nu va retrage echipa din Liga I, pentru a evita returnarea catre Liga Profesionista de Fotbal a banilor incasati din drepturile de televizari.

Astfel, jucatorii care vor parasi Unirea Urziceni vor fi inlocuiti cu copii si juniori adusi de la scolile de fotbal din zona, conditie in care clubul ar putea fi desfiintat la finalul sezonului fara consecinte majore.

Daca in sezonul trecut s-a calificat in primavara europeana, dupa ce a obtinut 8 puncte in grupele Ligii Campionilor, in sezonul 2010-2011, Unirea Urziceni s-a oprit in playoff-ul Europa League, fiind eliminata de Hajduk Split.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Unirea Urziceni desfiintare, #transferuri Unirea urziceni, #Dumitru Bucsaru , #Liga I
Comentarii
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
Ar fi interesant de stiut ce s-a intamplat cu cele 17,7 milioane de euro incasate pentru ...