Lupta nebuna in Liga I

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 09 Martie 2010, ora 12:14
1229 citiri
Lupta nebuna in Liga I

Lupta nebuna pentru titlul de campioana continua in Liga, nu mai putin de 6 echipe avand sanse reale de a se impune la finalul sezonului iar alte 3 "trag" la cupele europene.

Finalul campionatului se anunta incandescent, diferenta dintre liderul CFR Cluj si ocupanta locului 9 in clasament, Otelul Galati, fiind de doar 7 puncte.

Alaturi de ardeleni, Steaua, Unirea Urziceni, Timisoara, Rapid sau Vaslui spera sa castige titlul, in timp ce Dinamo, Brasov si Otelul stau la panda in asteptarea unor pasi gresiti ce ar propulsa aceste echipe pe locuri de cupe europene.

Pe cat este de incinsa, "batalia" pentru campionat este tot atat de imprevizibila, formatiile din top neavand forta de a se desprinde de pluton. Asta inseamna ca titlul se va decide in partidele cu echipele "mici", constanta fiind cheia succesului.

Afectate de conflictele dintre suporteri si conducere, Steaua si Dinamo nu stralucesc pe teren propriu, insa se revanseaza in deplasare, in timp ce Rapidul si CFR Cluj si-au obtinut majoritatea punctelor "acasa".

Unirea Urziceni, favorita la titlu

Campioana Unirea Urziceni pare favorita pentru obtinerea unui al doilea titlu consecutiv, ialomitenii dand dovada de constanta si concentrare in partidele cu echipele fara prea mari pretentii. Chiar si programul o avantajeaza pe "Chelsea de Ialomita", baietii lui Levy urmand a disputa cele mai putine derbiuri.

Iata cum arata clasamentul Ligii I:

1. CFR Cluj 38 puncte

_________________________

2. Unirea Urziceni 36 puncte

-------------------------

3. Steaua 36 puncte

4. FC Timisoara 35 puncte

5. Rapid 35 puncte

6. FC Vaslui 35 puncte

........................

7. Dinamo 34 puncte

8. FC Brasov 31 puncte

9 Otelul Galati 31 puncte

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#lupta Liga I, #clasament Liga I, #Unirea Urziceni favorita titlu, #lupta titlu Liga I , #Liga I