Talnar: "Daca batem Unirea, 90% prindem un loc de cupa europeana"

Miercuri, 16 Aprilie 2008, ora 15:00
802 citiri
Talnar: "Daca batem Unirea, 90% prindem un loc de cupa europeana"

Antrenorul principal al lui Dinamo, Cornel Talnar, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca formatia din Stefan cel Mare are peste 90% sanse sa ocupe un loc de cupa europeana la finalul sezonului, daca va reusi sa se impuna in fata Unirii Urziceni, in etapa a 30-a a Ligii I.

"Avem un meci extrem de dificil pentru ca intalnim o echipa care in acest sezon a obtinut rezultate foarte bune si care are un antrenor bun. Este un joc pe care trebuie sa il castigam. Daca vom obtine cele trei puncte, atunci avem peste 90% sanse sa mergem in cupele europene. Am putea spune ca e un meci de sase puncte. Oricum, eu sper sa continuam evolutia buna pe care am avut-o cu Poli Timisoara, atunci cand doar ghinionul ne-a privat de victorie", a spus Talnar.

Tehnicianul a precizat ca in disputa cu ialomitenii va putea miza pe tot lotul, cu exceptia lui Cristi Pulhac si Lucian Goian, care sunt suspendati.

"Desi s-a pregatit separat din cauza accidentarii la genunchiul drept, Miranda va putea juca in meciul cu Unirea. In plus, fac antrenamente normale atat Bratu, cat si Izvoranu, asa ca voi avea tot lotul la dispozitie cu exceptia celor suspendati", a explicat Talnar.

Acesta a comentat si forma slaba pe care o traverseaza Ianis Zicu si Osvaldo Miranda, doi dintre cei mai bine platiti jucatori din lotul lui Dinamo: "Desi nu au jucat foarte bine in ultima vreme, eu am incredere in ei ca isi vor reveni pentru ca sunt foarte valorosi. Sa nu uitam ca ambii au suferit accidentari si abia au reintrat. Miranda s-a chinuit sa joace, desi avea dureri mari. Sunt jucatori pe care ma bazez foarte mult".

Cornel Talnar a mai precizat ca nu a discutat cu actionarii clubului in privinta continuarii la prima echipa, dar si-ar dori sa ramana si in sezonul viitor la formatia din Stefan cel Mare.

"Cat am fost antrenor principal la echipa, rezultatele nu cred ca au fost dezamagitoare, am pierdut un singur joc, cel cu Pandurii, si acela in ultimul minut. Eu nu am vorbit cu nimeni din conducere despre ramanerea mea la prima echipa, desi eu mai am contract pana in 2009. Momentan, vreau sa imi duc la bun sfarsit munca pe care am inceput-o, si anume sa calific Dinamo in cupele europene. Nu vreau sa comentez nici zvonurile care ma dau drept scouter pentru ca nu stiu ce voi face din vara", a incheiat tehnicianul lui Dinamo.

In alta ordine de idei, clubul Dinamo a pus, incepand de miercuri, in vanzare biletele pentru partida cu gruparea pregatita de Dan Petrescu. Pretul acestora este urmatorul: Peluza Catalin Haldan - 1 leu; Peluza I - 1 leu; Tribuna a II-a - 1 leu; Tribuna 0 - 30 de lei si Tribuna VIP - 50 de lei.

Partida Dinamo-Unirea Urziceni, din cadrul etapei a 30-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 20:30, si va fi transmisa de Kanal D.

Dupa disputarea primelor 29 de runde, formatia din Stefan cel Mare ocupa locul cinci, ultimul care asigura calificarea intr-o cupa europeana, cu 50 de puncte, in timp ce ialomitenii se afla pe pozitia a patra, cu un punct mai mult.

EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
Fostul recrutor al lui Dinamo, Octavian Marin, a explicat ce impact au avut la echipă antrenorii din acest sezon, Ovidiu Burcă și Zeljko Kopic. Octavian Marin crede că criticile care s-au...
FC Botoșani - Dinamo, o nebunie de meci: autogol, gol anulat, penalty ratat, accidentare gravă. Lovitura de grație, în prelungiri
FC Botoșani - Dinamo, o nebunie de meci: autogol, gol anulat, penalty ratat, accidentare gravă. Lovitura de grație, în prelungiri
Formaţia Dinamo a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii. Pentru FC Botoşani au marcat Moura (13 -...
#Cornel Talnar, #Unirea Urziceni, #Dinamo, #poli timisoara, #Cristi Pulhac, #Lucian Goian , #Liga I