Unirea Urziceni s-a distrat cu Gloria Buzau

Marti, 07 Aprilie 2009, ora 18:48
975 citiri
Unirea Urziceni s-a distrat cu Gloria Buzau

Unirea Urziceni a castigat clar marti, scor 5-1, in deplasare, intalnirea cu Gloria Buzau, din etapa a 23-a a Ligii I.

De 5 minute au avut nevoie ialomitenii pentru a deschide scorul si de 24 pentru a rezolva practic meciul.

Victorie asigurata inca de la pauza

Cum precizam ceva mai sus, 5 a fost minutul in care trupa antrenata de Dan Petrescu a deschis scorul. Autorul golului a fost Bilasco, care a ramas singur cu Minca si l-a executat.

Minutul 24 al meciului avea sa fie si minutul in care buzoienii au realizat ca nu mai au nicio sansa la a obtine vreun punct. Mera a comis un hent pe linia portii, arbitrul Coltescu l-a eliminat, iar Paduretu a transformat penalti-ul si a dus scorul la 2-0.

Peste doua minute, tanarul Rusescu a prins un sut de zile mari de la 25 de metri, iar scorul devenea 3-0.

4-0 s-a facut in minutul 35, Bilasco realizand dubla cu un sut frumos, dar norocos. Atacantul Unirii a vrut sa centreze din coltul dreapta al careului la coltul lung, insa mingea s-a dus exact in vinclul portii lui Minca

Gazdele au marcat singurul lor gol in aceasta partida in minutul 42, prin Davis Sanchez, care l-a invins pe Arlauskis dintr-o lovitura libera.

La un punct de Dinamo

Dupa pauza, buzoienii au incercat sa mai reduca din diferenta, insa fara succes. Cei care au inscris au fost tot oaspetii, prin Apostol, in minutul 89, acesta reluand cu capul in plasa portii o centrare venita de la Paduretu.

De precizat ca in minutul 88, gazdele au ramas in noua oameni, dupa ce Sandu a primit cel de-al doilea cartonas galben si, implicit, pe cel rosu.

Cu acest succes, Unirea s-a apropiat la un punct de ocupanta primului loc in clasamentul Ligii I, Dinamo, care are insa un meci mai putin disputat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Liga I, #Unirea Urziceni, #gloria buzau , #Liga I