Avancronica intalnirii Zenit St. Petersburg - Unirea Urziceni

Miercuri, 04 August 2010, ora 10:00
2084 citiri
Avancronica intalnirii Zenit St. Petersburg - Unirea Urziceni

Zenit Sankt Petersburg si Unirea Urziceni vor juca miercuri, de la ora 19:30, in mansa secunda a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Dupa 0-0 in tur, ialomitenii sunt vazuti drept victime sigure in fata gruparii ruse, care n-a pierdut niciun meci oficial, pana acum, in acest sezon!

15 meciuri a jucat Zenit in actualul sezon al primei ligi de fotbal din Rusia, inregistrand 12 victorii si 3 egaluri.

De partea cealalta, ialomitenii au disputat patru partide in acest sezon, din care trei au fost terminate la egalitate (0-0 cu Pandurii, Zenit - tur si Rapid) si una pierduta la penaltiuri in Supercupa Romaniei, in fata celor de la CFR Cluj.

La casele de pariuri, Zenit Sankt Petersburg este vazut favorita certa, avand cota 1.27 la victorie, fata de 10.00 cat este cota gruparii din Baragan. Un rezultat de egalitate are cota 4.75.

Pe langa toate acestea, Unirea Urziceni mai se confrunta in aceasta perioada si cu grave probleme financiare, jucatorii nefiind platiti in ultimele luni.

Unirea Urziceni risca sa se desfiinteze

"Vor incerca probabil sa acopere bine jumatatea lor de teren si sa atace cand au posibilitatea. Nu trebuie sa ne pierdem echilibrul sau concentrarea. Nu e important scorul in primele zece minute, noi trebuie sa presam continuu", a declarat antrenorul rusilor, italianul Luciano Spalletti.

In ceea ce-l priveste pe Ronny Levy, acesta a declarat: "Presiunea e pe Zenit,nu pe noi, care trebuie sa fim mai relaxati si sa mergem sa dam tot ce este mai bun. Zenit este o echipa foarte bune si este favorita. Unde mai pui ca ne lipsesc si trei jucatori importanti la mijloc".

Unirea Urziceni, ironizata de presa din Rusia

Echipe probabile:

Pentru aceasta intalnire, Spalletti are la dispozie cel mai bun 11. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Levy, care va fi privat de prezentele lui Apostol, Paduretu, Ricardo si Paraschiv. Chiar si portarul Arlauskis acuza probleme, dar, foarte probabil, va incepe meciul ca titular.

ZENIT ST. PETERSBURG: Malafeev - Aniukov, Meira, Lombaerts, Hubocan - Denisov - Danny, Bistrov, Rosina, Sirokov - Kerzhakov;

Antrenor: Luciano Spalletti.

UNIREA URZICENI: Arlauskis - Marin, Maftei, Galamaz, Brandan - Semedo, Marinescu, Fernandes, Frunza - Onofras, Bilasco.

Antrenor: Ronny Levy.

Intalnirea, care va fi arbitrata la centru de englezul Mike Dean, va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#avancronica Zenit Unirea Urziceni, #Liga Campionilor Zenit Urziceni , #stiri Unirea Urziceni