Patronul Unirii Urziceni vorbeste despre falimentul echipei

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 31 August 2010, ora 20:51
5970 citiri
Patronul Unirii Urziceni vorbeste despre falimentul echipei

Patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucsaru, a vorbit, in premiera, despre falimentul formatiei pe care o conduce.

Bucsaru a adoptat un discurs extrem de agresiv, spunand ca nu isi poate sacrifica viata pentru niste oameni care nu au platit nici macar bilete la meciurile Unirii de pe teren propriu.

"Imi cer scuze, dar ce sa fac? Sa ma sacrific pentru sperantele pe care le aveau oamenii? Vreti sa imi sacrific viata pentru sperantele unor oameni? Cine si-a spus speranta, niste oameni care nu au dat nici un ban pe bilete? Nu vreti sa-mi dati si vreo doi ani de inchisoare?

Sunt cumva vreun criminal? A apreciat cineva ce am facut la Urziceni? Sunt judecat prea aspru. Am mers pana aici, acum renunt. E vreo problema? Presedintele FRF sa isi vada de treaba lui, nu sa comenteze problemele cluburilor. Vad ca se spune mereu ca am castigat 20 de milioane de euro, vreti sa dau banii inapoi?", a rabufnit Dumitru Bucsaru la GSpTV.

Seful gruparii ialomitene sustine ca unul din motivele pentru care isi retrage sprijinul financiar este lipsa sustinerii spectatorilor. Bucsaru este insa increzator in sansele Unirii de a evita retrogradarea.

"Unirea Urziceni nu avea nici o sansa ca si popularitate. Am facut 8 puncte in Champions League si nu se scria asa mult de noi. Eu cred ca Unirea va rezista in liga I. Inca nu avem un antrenor, dar ne vom gindi zilele astea", a mai spus Bucsaru.

Unirea Urziceni se destrama: Vezi unde vor ajunge jucatorii

Unirea Urziceni face un nou pas spre desfiintare

Unirea Urziceni a ramas practic fara jucatori dupa ce marti majoritatea fotbalistilor si-au reziliat contractele. Fosta campioana a Romaniei va continua insa sa evolueze in Liga 1, ialomitenii bazandu-se pe un grup de tineri imprumutati de la Steaua, dar si pe sportivi ale caror pretentii financiare sunt modeste.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Bucsaru vorbeste faliment Unirea Urziceni, #Unirea Urziceni faliment, #Unirea Urziceni desfiintare, #jucatori Unirea Urziceni , #stiri Unirea Urziceni