Se desfiinteaza Unirea Urziceni?

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 19:29
4325 citiri
Se desfiinteaza Unirea Urziceni?

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a lansat o ipoteza socanta in ceea ce priveste soarta campioanei Unirea Urziceni. Potrivit latifundiarului, patronul ialomitenilor, Dumitru Bucsaru, va vinde marea majoritate a jucatorilor iar apoi va pleca de la echipa.

"In fotbal nu trebuie sa bagi bani si sa ii lasi acolo. Iei bani de unde poti. Daca bagi bani, poti sa iei cat vrei, numai sa fii si destept. Eu de exemplu, am fost prost din acest punct de vedere. Bucsaru este cel mai priceput om din fotbal. Are tot meritul pentru performanta Unirii, pentru ca el este cel care i-a adus pe Mihai Stoica si Dan Petrescu la echipa.

Bucsaru o sa vanda toti jucatorii si apoi sa lase si echipa, pentru ca este baiat destept.

Va lua pe fiecare jucator cateva sute de mii de euro si la final se vor strange 6-7 milioane. Dupa ce va face asta ma voi duce sa-i strang mana, pentru ca nu este fraier ca mine sa dea sute de mii pe luna si sa fie si injurat de suporteri", a declarat Gigi Becali la GSpTV.

Unirea Urziceni a ratat o sanse imensa de a se califica in optimile de finala ale Ligii Campionilor dupa ce a pierdut meciul decisiv cu VfB Stuttgart.

In aceste conditii, campioana poate ramane fara antrenorul Dan Petrescu, cel care a anuntat de mai multe ori ca vrea sa plece din Liga I, dar si fara o buna parte dintre fotbalisti, acestia urmand a fi vanduti in pauza competitionala din aceasta iarna.

M.D.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Unirea Urziceni desfiintare, #Gigi Becali, #Dumitru Bucsaru, #Unirea Urziceni campioana , #stiri Unirea Urziceni