Steaua, favorizata din nou de arbitri?

Luni, 17 Martie 2008, ora 07:10
2269 citiri
Steaua, favorizata din nou de arbitri?

Formatia pregatita de Marius Lacatus a fost favorizata din nou de brigada de arbitri, condusa la centru de Ionel Iovan, fiind ajutata astfel sa obtina o victorie rusinoasa in fata Unirii Urziceni, pe teren propriu, cu 1-0.

"Voi apasa intens butoanele. Pana la finalul campionatului, Steaua va castiga toate meciurile", anunta finantatorul Gigi Becali dupa ce echipa sa era invinsa la Iasi.

Dupa ce culmea, in prima repriza centralul i-a defavorizat pe bucuresteni, neacordand un penalty la Dica, acesta "s-a revansat", si nu a fluierat indicand un penalty dupa un hent clar comis de Golanski in minutul 53.

A urmat golul lui Habibou care a fost precedat de un fault al lui Dica la portarul Unirii, Bogdan Stelea.

Greselile de arbitraj s-au oprit in minutul 88, atunci cand Nesu, aflat in propriul careu, a deviat cu mana sutul unui jucator oaspete.

"Nu are rost sa comentez arbitrajul. Toata lumea a vazut ce s-a intamplat in Ghencea. Nu am pierdut din cauza noastra, altii s-au ocupat de asta", a declarat Mihai Stoica dupa terminarea partidei.

"Nu vreau sa comentez arbitrajul. Ma asteptam mai mult de la jucatorii mei, mai ales intr-un meci cu Steaua. Pacat ca am avut ocazii dar nu am reusit sa inscriem. Daca la 0-0 primeam ce aveam de primit...", spunea si antrenorul Unirii, Dan Petrescu.

Gigi Becali nu rateaza nici o ocazie de a "arunca cu noroi" in cei de la Cluj: "Strategia CFR-ului este sa critice si sa se ia mereu de arbitraje, dar inca mai au sase puncte in fata noastra. Am primit informatii ca s-a incercat motivarea financiara a Unirii Urziceni, dar Bucsaru a refuzat asa ceva. Am mai mare incredere in Farul decat in Poli Iasi ca poate incurca CFR-ul", afirma patronul din Ghencea.

Dupa infrangerea din Ghencea, formatia lui Dan Petrescu se mentine pe locul 5, cu 41 de puncte, in timp ce Steaua urca pe locul 2, la 6 puncte in spatele liderului CFR.

In etapa a 24-a, elevii lui Marius Lacatus vor face deplasarea in Giulesti unde vor intalni Rapidul, in timp ce Unirea Urziceni va primi vizita "Stelutei", Gloria Buzau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
S-a deslușit misterul. Cine l-a sfătuit pe portarul Realului să nu se arunce la penalty VIDEO
S-a deslușit misterul. Cine l-a sfătuit pe portarul Realului să nu se arunce la penalty VIDEO
Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, miercuri seara, în deplasare,...
#Steaua, #unirea, #urziceni, #partida, #ghencea, #rezultat, #arbitraj, #arbitru, #favorizat, #penalty , #stiri Unirea Urziceni