PC nu se retrage din USL

Miercuri, 28 Septembrie 2011, ora 14:52
1756 citiri
PC nu se retrage din USL
Foto: Arhiva

Partidul Conservator nu se va retrage din Uniunea Social Liberala, a anuntat miercuri presedintele partidului Daniel Constantin.

Liderul conservator a tinut sa infirme zvonurile ca PC este factor destabilizator in USL si a negat ca ar fi facut santaj pentru a obtine functii in plus, decat cele care au fost negociate initial, la formarea Uniunii.

Daniel Constantin a anuntat miercuri ca in cadrul sedintei Biroului Permanent, PC a adoptat o rezolutie, cu noua puncte, prin care isi arata sprijinul si apartenenta in USL.

"PC a fost intotdeuna vehement in lupta cu guvernarea Boc - Basescu; PC nu a santajat niciodata pe nimeni; PC nu isi doreste ruperea USL si nu a solicitat avantaje sau functii, obiectivul fiind unul comun: castigarea alegerilor", a precizat liderul conservator.

Daniel Constantin a mai anuntat ca PC a fost primul partid care a vrut sa se constituie alianta USL.

"De asemenea, PC nu a venit cu pretentii suplimentare pentru posturi sau candidaturi si nu s-a pus problema nesustinerii lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei. Ca sa fac lamuriri suplimentare: noi nu am incercat sa ne impunem candidatul nostru, ci a fost doar o propunere care urma sa fie discutata in cadrul Uniunii. PC a decis inca de saptamana trecuta sa candideze separat in locurile unde nu au fost agreate candidaturi comune ale USL", a mai declarat presedintele PC.

Constantin: Prin actiunile sale, Ciuhodaru practic s-a autoexclus din PC

Presedintele PC, Daniel Constantin, a dat detalii si despre "cazul" Tudor Ciuhodaru si a anuntat ca nu a fost exclus oficial din partid, dar prin ultimele sale actiuni "practic s-a autoexclus".

"Tudor Ciuhodaru nu a participat la sedinta Biroului Politic si nu putem lua sanctiuni daca el nu e prezent si nu isi expune motivele. Insa, am fost mandatat sa discut cu el despre actiunile sale. Ciuhodaru a votat pentru infiintarea Ministerului Afacerilor Europene in lipsa unui acord din partea PC si, in plus, a participat la diverse intalniri alaturi de Emil Boc si reprezentantii UNPR. Am inteles ca exista declaratii din partea UNPR care confirma ca a si semnat o adeziune la UNPR. Tudor Ciuhodaru practic s-a autoexclus din PC si USL", a conchis Constantin.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Daniel Constantin Partidul Conservator, #Partidul Conservator ramane in USL , #Daniel Constantin