PSD Buzau si-a votat candidatul: Ponta si Antonescu, sfidati

Miercuri, 14 Septembrie 2011, ora 15:13
5518 citiri
PSD Buzau si-a votat candidatul: Ponta si Antonescu, sfidati
Foto: ziarelive.ro

PSD Buzau, reunit in forul sau cel mai inalt, a decis prin vot sa il sustina la alegerile de anul viitor pentru sefia Consiliului Judetean pe actualul presedinte, Victor Mocanu, si asta in ciuda faptului ca Victor Ponta si Crin Antonescu au repartizat aceasta candidatura liberalilor.

Decizia co-presedintilor USL i-a socat inca de la inceput pe social-democratii buzoieni care au replicat ca, in aceste conditii, protocolul uniunii se considera rupt in acest judet.

USL nu mai exista la Buzau: Paritate nu inseamna sa iti dea cineva cu parul in cap

Iar situatia nu s-a schimbat in ultimele zile, dimpotriva.

"Situatia de la Buzau este in continuare incerta. Organizatia PSD Buzau s-a intrunit joi in cel mai mare si mai puternic for pe care il are, Consiliul Judetean PSD. Au fost invitate 180 de persoane, au fost prezente 174 si s-a votat in unanimitate pentru sustinerea si reconfirmarea candidaturii actualului presedinte al Consiliului Judetean. Toata conducerea este anuntata, inclusiv vicepresedintii", a declarat pentru Ziare.com deputatul social-democrat Adrian Mocanu.

Acesta ne-a precizat ca nu a primit niciun raspuns de la nivelul conducerii USL si nici nu a fost programata vreo intalnire cu presedintele PSD, Victor Ponta.

Deputatul social-democrat a precizat inca o data ca in judetul Buzau USL "nu functioneaza si nu va functiona cat timp nu se respecta protocolul, adica primul clasat in sondaje sa fie si candidat".

"Aici e vorba de decizia unei organizatii in plenul ei si nu discutam de decizia unei persoane. Nu cred ca este permis ca cei doi co-presedinti ai aliantei sa nu schimbe actuala hotarare, pentru ca dumnealor au semnat protocolul si banuiesc ca trebuie sa respecte ce au semnat. Trebuie sa vina cineva de la Bucuresti si sa clarifice lucrurile", a mai declarat deputatul Adrian Mocanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#USL Buzau, #Victor Mocanu candidat Buzau, #Adrian Mocanu deputat , #PSD