Ivan (PSD): E armonie in USL, dar unele iesiri sunt regretabile, fac rau

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 21:31
2182 citiri
Ivan (PSD): E armonie in USL, dar unele iesiri sunt regretabile, fac rau

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a comentat atacurile din ultimele zile, venite din partea unor membri PNL si PC la adresa premierului Victor Ponta, presedinte al social-democratilor, si a ministrului Energiei, Constantin Nita, vicepresedinte al aceluiasi partid.

"Este armonie in USL, doar ca nu este dictatura, fiecare poate sa-si exprime punctul de vedere si in cadrul partidului propriu, si in cadrul Uniunii Social Liberale. Nu vad nicio problema ca anumiti colegi, fie din PNL, fie din PC, chiar si din PSD, sa nu fie de acord cu unele masuri luate de conducerea USL.

E normal sa se intample, e regretabil ca sunt conferinte de presa, comunicate de presa, si duc discutiile, normale de altfel, in spatiul public, dar faptul ca au pareri contra, ca au alte opinii decat avem noi sau cei care conduc Uniunea, e normal. Sunt partide vii, cu viata interna, cu personalitati diverse, cu opinii diverse.

E regretabil ca se iese in spatiul public cu asemenea declaratii si se creeaza ideea ca nu ar fi armonie. Eu nu am vazut nicio declaratie oficiala a vreunui partid care constituie USL in acest sens", a spus Ivan pentru Ziare.com.

Intrebat daca social-democratii vor avea o discutie cu colegii lor de alianta pentru ca asemenea iesiri dure sa nu mai aiba loc, Ivan a raspuns: "nu le putem interzice, sunt personalitati publice, oameni care au dreptul sa comunice public, au dreptul sa comunice. Nu cred ca trebuie sa le impunem noi o regula, fiecare comunica asa cum considera el de cuviinta, dar colegii de partid probabil ca vad si sanctioneaza astfel de iesiri, fac rau tuturor, nu doar unei singure persoane."

Atacuri dure dinspre PNL-PC

Premierul Ponta a fost atacat dur in ultimul timp dinspre tabara liberalilor si conservatorilor, mai ales dupa ce a propus-o pe Laura Codruta Kovesi la sefia Departamentului National Anticoruptie.

Senatori PNL si PC precum Sorin Rosca Stanescu si Cristiana Anghel au spus ca premierul a fost santajat, de aceea a numit-o pe Kovesi, in timp ce deputatul PNL Ludovic Orban l-a acuzat pe acesta de tradare si a cerut PSD sa-l schimbe.

Sorin Rosca Stanescu: Ponta e santajat, pericol mare sa se rupa USL

Cristiana Anghel (USL): Am mintit, nu ne tinem de cuvant. Poate Ponta e lup in haina de oaie

Miercuri, deputatul PNL Mircea Cazan, parlamentar de Sibiu, a cerut conducerii partidului sa analizeze posibilitatea de a cere demisia ministrului Energiei, Constantin Nita, vicepresedinte PSD, pentru ca aceasta vrea sa mute sediile Transgaz si Romgaz de la Medias la Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Catalin Ivan atacuri USL, #Catalin Ivan iesiri regretabile USL , #stiri Uniunea Social Liberala