Turismul USL, promovat de Mazare ca un carnaval (Galerie foto)

Vineri, 26 August 2011, ora 21:39
2307 citiri
Turismul USL, promovat de Mazare ca un carnaval (Galerie foto)
Foto: Antena 3

USL si-a lansat, vineri, viziunea pe turism, intr-un mod inedit: cu mimi imbracati in tinute sport sau de vacanta, o idee marca Radu Mazare, primarul Constantei, cel care a organizat evenimentul.

Obisnuit cu scena, dupa ce a prezentat moda pe podium, alaturi de fiul sau, Radu Mazare a construit una si pentru lansarea viziunii USL pentru turism. Astfel, a adus o duzina de mimi asezati in pozitii statice pe scena montata la Hotelul Melody, unde a avut loc lansarea strategiei.

In dreapta scenei, un tanar era cocotat pe motocicleta, iar un DJ cu o peruca in cap se face ca oboseste platanele.

Un tanar, cu o bicicleta alaturi, parea obosit de atatea trasee, iar alaturi de el un surfer parea ca se lupta cu valurile, desi Romania nu se poate lauda cu o mare atat de agitata.

In stanga scenei, doi tineri - barbat si femeie - imbracati in costum national, mimau din minut in minut o pozitie de dans. Pe scena s-a aflat chiar si o tanara domnisoara in costum de baie alb si palarie, care parea ca se bronzeaza pe un sezlong. Cu totii au stat nemiscati, ca intr-un tablou, ore intregi.

"Nu mi-am dat seama ca nu a fost o idee prea buna sa alipim mimii astia de politicieni. Politicienii vorbesc mult si copiii astia stau aici nemiscati. (...) Acesti mimi ne arata atractiile turismului romanesc", a anuntat Radu Mazare, de la tribuna, in deschiderea evenimentului.

De altfel, primarul Constantei si-a facut intrarea in scena in stilul propriu, pe o melodie ritmata: "Ne place, ne place, place, place...", rasuna in boxe. "Da, imi place. Imi place Romania. Si mi-ar fi placut si mai mult aici sa am alaturi niste domnisoare", a spus Mazare, cel care a prezentat programele USL destinate litoralului.

In fata scenei, chiar in primul rand au stat asezati, unul langa celalalt, liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta. Antonescu a fost insotit de sotia sa, europarlamentarul PNL Adina Valean, asezata pe scaun, in dreapta sa.

In partea opusa a salii, tot in primul rand, au fost prezenti senatorul PNL Puiu Hasotti, deputatii Relu Fenechiu si Mariana Campeanu, dar si sotia lui Victor Ponta, Daciana Sarbu.

In sala au mai fost prezenti parlamentari ai USL, membri ai PNL si PSD din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#USL turism mimi, #program turism USL, #Radu Mazare turism , #stiri Uniunea Social Liberala