Deci de aia tacea Basescu... (Opiniii)

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 23:49
13890 citiri
Deci de aia tacea Basescu... (Opiniii)

Cand misuni prin birou si te gandesti intens, rezolvi, in cadrul pe care ti-l da Constitutia, treburile tarii cu o mana, si cu cealalta apesi tasta 3, cand nu butonezi sau arunci in gura, plictisit, sase popcorni cu sare, ce naiba sa-ti mai vina sa te certi cu reactiunea?

De ce sa interfereze Traian Basescu in bunaciunea de spectacol, au oare nevoie de ajutor cei de la USL sa-si crape capul unii altora? Probabil ca-i mai vine din cand in cand sa dea un telefon la televizor (ultima data cand a facut-o s-a certat cu Raed Arafat, iesit lumea in strada la minus 20 de grade si era sa se termine nasol de tot!).

Isi musca limba, cand mai scoate nasul pe la cate-o conferinta sau inaugurare, sa nu-si scape admiratia fata de Crin Antonescu si Victor Ponta, iar cand vede jurnalisti ii fugareste cu simpatie, cu o mina de bunic trecut prin toate razboaiele si oranduirile.

Spunea un jurnalist de la Realitatea dupa doua luni de guvernare USL ca "astia noi" au facut aceleasi greseli ca pedelistii, doar ca le-a trebuit mai putin timp. Si nu venise inca suspendarea, garajul, cel mai recent Descalecat si tot circul care le-au insotit prin lume - ca stiu si baietii care culeg frunze de coca langa Medelin cine-s Crin, Reding si Macovei.

Parea ca se terminase, iar Traian Basescu se pregatea intins de coabitare, insa exact in momentul cand isi ia avant presedintele sa mai scape cate-o silaba malitioasa, pac cate-un scandal! Mai trece cate-o luna si se stinge, omul vrea din nou sa spuna ceva, si vectorii de imagine de la USL gasesc din nou cate-un astupus la gura-i bogata.

E drept ca, daca s-a gandit bine, a anticipat cu usurinta ca din divergentele legate de listele USL se vor naste niste monstruleti care vor determina generatoarele de grafica din televiziuni sa sara singure pe "breaking news".

Iar dupa zvonurile legate de aparitia lui Gigi Becali in prime-time-ul politic, ca sa intineze nobilele idealuri ale liberalismului, era o chestiune de timp pana la explozia mamaligii dintre gulerele albe.

Ele, gulerele, ar mai fi suportat nitel, pana la alegeri, doar au zacut in papuci multisor, cateva luni, de cand caracterul lui Crin Antonescu s-a dezvaluit multimii fara restrictii de imagine. Dar daca presedintele lor ar insistat ca nimeni nu e de neinlocuit, si in loc de vin de Burgundia a dat cep la bere, si n-a facut-o in soapta, ci cu acuzatii de tradare, oamenii astia nu au mai putut sa taca.

Cand un tip care injura jurnalistii care au neinspiratia sa-l contrazica este catalogat drept temperamental si insolit daca ii spune lui Tariceanu ca e normal sa nu-l sustina, doar a avut 5 neveste, te poti astepta la orice.

Inca un scandal ca acesta in USL si revolutionarii bunului-simt isi pot lua adio. Asa ca de ce sa-si omoare Traian Basescu neuronii?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Basescu tace USL, #USL scandal Becali , #Traian Basescu