Cartu si Netoiu dezvaluie detalii despre noua echipa de la Craiova

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 22:49
5341 citiri
Cartu si Netoiu dezvaluie detalii despre noua echipa de la Craiova

Sorin Cartu, ultimul antrenor care a castigat titlul cu Universitatea Craiova, a dezvaluit noi detalii despre echipa care va fi infiintata in Banie dupa dezafilierea "Stiintei".

"Echipa se va numi cum vor vrea autoritatile si nu va avea niciun fel de datorie. Acest sistem a fost folosit in Italia, cu Fiorentina sau Napoli, dupa ce au dat faliment vechile societati. Primaria va face o adresa catre finante pentru preluarea palmaresului. Echipa Universitatea Craiova a fost a Craiovei, nu a unei familii si asa trebuie sa fie din nou. Si prin OSIM se poate reobtine numele Universitatii Craiova.

Universitatea poate reveni daca se reinnoada spiritul ei in primul rand. Mititelu vorbeste de atata timp, nu mai intereseaza pe nimeni ce spune, in fiecare zi ii leaga pe astia de la FRF. Cine vrea sa vina langa echipa Craiovei, foarte bine, cine vrea sa ramana cu Mititelu si echipa lui si a copiilor lui, treaba lui. Universitatea Craiova nu a retrogradat pana la Dinel Staicu si Mititelu si nu a fost mutata in alt oras. Nu mai trebuie sa se intample aceste lucruri cu Craiova.

Am auzit unii ca spun ca va fi razboi civil la Craiova daca se muta Severinul aici. Pai de ce nu a fost razboi civil cand a plecat de la Craiova echipa care a promovat acum la Severin? Altii au cerut mila la Severin, cand au mutat echipa acolo, noi nu cerem mila de la Severin, sa vina cu echipa aici. Eu nu am fost de acord cu Mititelu, dar l-am acceptat, asa trebuie sa faca si el acum. Pentru binele meu, nu as vrea sa fiu antrenorul echipei Craiovei, dar vreau sa ma bucur de fotbal in orasul meu", a declarat Sorin Cartu pentru Oltenia 3TV.

In cadrul emisiunii a intervenit si Gigi Netoiu, fost actionar al gruparilor Universitatea Craiova, Dinamo Bucuresti si Dacia Mioveni.

"Palmaresul Universitatii Craiova este la finante, iar el va fi luat de autoritati ti echipa care se va construi in vara aceasta. Nu poate plati nimeni falimentul echipei lui Mititelu, ar fi nevoie zeci de milioane de euro pentru a fi resuscitata vechea societate. Trebuie ca autoritatile sa dea drumul proiectului privind stadionul de 31.000 de locuri, apoi imediat trecem la fapte, locul in Liga a II-a il avem, vedem cum se va numi echipa in prima faza, iar apoi trebuie preluat vechiul palmares si apoi sa vedem cine vine cu banii. Cam 1 milion sau un milion si jumatate de euro se poate face un lot prin care putem promova.

Chiajna a luat jucatori intr-o iarna si s-a salvat. Autoritatile locale pot acoperi alte cheltuieli, legate de stadion, transport, cantonament, nu neaparat cele legate de contractele jucatorilor. Important este sa se vrea. Am vorbit si cu Gica Popescu si el imi spune mereu ca trebuie sa se faca echipa la Craiova. Domnii Solomon (primarul actual n.r.) si Prioteasa (presedintele Consiliului Judetean n.r.) se vor implica cu siguranta pentru a se face noul stadion", a declarat Gigi Netoiu.

Scandal la Craiova: Bodyguarzii lui Mititelu au sarit sa-l bata pe Cartu!

In urma acestei declaratii, Sorin Cartu a fost agresat de bodyguarzii lui Adrian Mititelu, care l-au asteptat in parcarea cladirii in care se afla sediul televiziunii locale.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Cartu Netoiu echipa Craiova, #echipa noua Universitatea Craiova, #Universitatea Craiova dezafiliata FRF , #Liga I