Scandal urias in Liga 1: Patronul Craiovei ameninta cu retragerea echipei din campionat

Marti, 23 August 2016, ora 07:23
10344 citiri
Scandal urias in Liga 1: Patronul Craiovei ameninta cu retragerea echipei din campionat
Foto: Facebook/ CS Universitatea Craiova

Liga 1 este lovita de primul scandal major din acest sezon, patronul celor de la CSU Craiova, Mihai Rotaru, amenintand chiar cu retragerea echipei din campionat.

Omul de afaceri este nemultumit de arbitrajul din meciul cu ACS Poli Timisoara si a ordonat deja un prim protest, antrenorul si jucatorii de la Craiova refuzand sa acorde interviurile obligatorii de la finalul partidei.

Rotaru sustine ca isi asuma amenda pe care echipa sa o va primi din partea LPF si anunta in acelasi timp ca aceasta forma de protest ar putea merge pana la retragerea echipei din campionat.

"Am avut o decizie de luat in aceasta seara, dupa ce fotbalul a fost viciat si singurul mod in care puteam riposta a fost sa nu permitem oficialilor si jucatorilor sa vina la flash-interviuri. Ne-am interesat inainte: avem amenzi intre 10.000 si 30.000 de lei. Daca noi trebuie sa platim aceasta suma pentru a lua atitudine, pentru a curata fotbalul romanesc de ceea ce se intampla la ora actuala, ne luam aceasta responsabilitate.

A fost penalti sau nu la Ivan in ultimul minut? Domnul Craciunescu, cu tot respectul, a spus ca a jucat mingea, dar nu e asa. Mai intai a atins piciorul jucatorului. Daca trebuie sa curatam fotbalul romanesc de arbitraje pabugoase si de televiziuni care nu isi angajeaza oameni competenti, atunci vom plati amenzi. Si etapa asta, si etapa viitoare, poate vom retrage si echipa din campionat.

Craiova este una dintre cele 6 echipe care traiesc din bani privati. Incercam sa oferim fotbal. Doar 30% din buget e procentul venit din drepturile de televizare. Ne putem lipsi de acesti bani", a declarat Rotaru la Digi Sport.

Mihai Rotaru reclama doua penaltiuri pe care echipa sa nu le-a primit in meciul de la Timisoara, in finalul primei reprize si in ultimele minute ale jocului.

Specialistul celor de la Digi, marele arbitru Ion Craciunescu, i-a dat dreptate doar pe jumatate patronului Craiovei, el sustinand ca doar una dintre cele doua lovituri de la 11 metri reclamate trebuia acordata.

CSU Craiova a ratat sansa de a urca pe primul loc dupa ce s-a impiedicat de codasa ACS Poli Timisoara, in ultimul meci din etapa a 5-a a Ligii 1, pierdut cu scorul de 2-3.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Craiova Timisoara scandal Liga 1, #Craiova retrage campionat, #Rotaru Craiova scandal Liga 1 , #Liga I