Antrenorul dorit insistent de U Craiova nu e lasat sa preia echipa

Marti, 16 Aprilie 2019, ora 21:05
12968 citiri
Antrenorul dorit insistent de U Craiova nu e lasat sa preia echipa
Foto: frf.ro

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, marti, ca nu se pune problema ca selectionerul echipei nationale U21 a Romaniei, Mirel Radoi, sa plece la Universitatea Craiova nici dupa Campionatul European din Italia si San Marino.

"Lupta este una extrem de incinsa. Chiar daca Craiova s-a impiedicat la Viitorul, cred ca ar trebui sa continue sa spere la titlu, sa joace in felul acesta, altfel va fi o lupta in doi, intre CFR si FCSB. Cornel Papura are o experienta foarte frumoasa in fata, sa isi conduca propria echipa intr-o competitie europeana, asta trebuie sa fie miza Craiovei. Federatia nu este dispusa sa-l lase pe Mirel Radoi la Craiova. In momentul in care a fost instalat am stabilit foarte clar ca acest contract nu este pentru campania in curs, ci pentru cea care va incepe in aceasta toamna.

Atat eu cat si Mirel Radoi ne dorim sa continuam si dupa Campionatul European din Italia. Nu am simtit nevoia sa mai vorbesc cu Mirel pentru ca a avut o interventie publica. Ne dorim sa avem stabilitatea la nivelul nationalei de tineret. Daniel Isaila a trebuit sa si plateasca o anumita suma si nu cred ca a fost fericit, dar cred ca asta este situatia, toti antrenorii au clauze de reziliere", a declarat Burleanu la finalul sedintei Comitetului Executiv al FRF.

El a precizat ca in Adunarea Generala a FRF nu se va discuta despre schimbarea sistemului competitional:

"Sistemul competitional nu este pe ordinea de zi a Adunarii Generale, propunerile noastre au fost deja avansate Ligii Profesioniste de Fotbal. Noi ne dorim sa imbunatatim sistemul competitional pentru ca nu este in regula sa ai o castigatoare de campionat si competitia sa continue in acelasi timp. Noi consideram ca o competitie ar trebui sa se termine atunci cand ai un castigator si unele echipe care trebuie sa retrogradeze. Ne dorim ca play-off-ul sa se termine in acelasi timp cu play-out-ul. O alta problema ar fi lipsa unei mize in play-out si din ce stiu eu se discuta la nivelul LPF. Imediat ce se va semna contractul de drepturi de televizare va intra in vigoare si cota de solidaritate, pentru ca avem aprobata aceasta decizie".

"O decizie importanta a Comitetului Executiv se refera la reducerea numarului de zile in care un jucator poate sa devina liber. Pana acum contractele jucatorilor expirau daca drepturile salariale nu se plateau in termen de 90 de zile, se reduce termenul de 90 de zile la 60 de zile si apare un nou termen de 15 zile in care clubul este anuntat sa faca aceasta plata, astfel incat sa ne asiguram ca integritatea competitiei nu este afectata si drepturile jucatorilor nu sunt afectate. Au fost votate si propunerile administratiei in ceea ce priveste reprezentarea colegilor mei in comisiile UEFA. Tot astazi s-au votat si datele de disputare a meciurilor de baraj si promovare in liga 1. Meciurile de baraj vor avea loc in 8 iunie si 12 iunie returul", a mai spus Burleanu.

Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#Mirel Radoi Craiova, #Mirel Radoi nationala tineret , #stiri Universitatea Craiova
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Antrenorul dorit insistent de U Craiova nu e lasat sa preia echipa"