Antrenorul lui CSU Craiova, despre meciul cu AC Milan din Europa League

Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 20:05
2736 citiri
Antrenorul lui CSU Craiova, despre meciul cu AC Milan din Europa League
Foto: csuc.ro

Italianul Devis Mangia a declarat ca partida de joi, contra lui AC Milan, va fi una dificila, dar elevii sai isi vor juca sansele.

''Partida de joi este foarte importanta pentru noi toti, pentru oras, pentru club, pentru suporteri. Va fi un meci dificil, dar ne vom juca sansele, inclusiv cu ajutorul suporterilor. Ma intereseaza ca jucatorii sa dea maximum, asa cum au facut-o si pana acum. Ceea ce ma bucura este faptul ca suporterii nostri vor veni maine in numar mare si vor umple stadionul. Imi pare rau insa ca nu vom juca pe un stadion mai mare, unde sa incapa toti sustinatorii Craiovei'', a spus Mangia.

Intrebat cum ar fi obtinerea unui rezultat de egalitate, Mangia a afirmat ca este gresit sa se intre pe teren cu gandul la un rezultat. ''Nu stiu daca trebuie sa gandim in modul acesta, este gresit sa ne gandim la un rezultat. Ceea ce pot sa spun este ca vom intra in teren si vom da maxim pentru un rezultat pozitiv'', a subliniat tehnicianul echipei din Banie.

El a mentionat ca a studiat jocul lui AC Milan si a fost de parere ca italienii vor alinia cel mai bun ''unsprezece''.

''Am studiat jocul lui AC Milan. Am vazut cum joaca echipa, am vazut si anul trecut multe meciuri pe care le-au jucat, dar in momentul de fata echipa este diferita fata de ceea ce a fost pana acum. (...) Milan-ul de maine va trebui sa-si demonstreze valoarea si va avea ocazia sa o faca. (...) Pentru ca toti suporterii lui AC Milan vor sa vada jocul echipei actuale, eu cred ca vor alinia cel mai bun 11'', a aratat Mangia.

In ceea ce priveste planul de joc, antrenorul craiovenilor a precizat ca nu va fi diferit fata de meciurile de pana acum din noul sezon al Ligii I, in schimb echipa cu care va incepe partida o va anunta in cursul zilei de joi.

''Avem in aceasta seara antrenament. Mitrita cred ca va fi unul dintre cei convocati. In ceea ce priveste mijlocasii avem patru: Screciu, Zlatinski, Mateiu, Rossi. Trebuie sa joace doar doi. Care? Veti afla maine'', a spus tehnicianul echipei CSU Craiova.

Intrebat daca ar fi o satisfactie personala situatia in care calificarea s-ar decide in retur, Mangia a raspuns: ''Nu ar fi doar o satisfactie personala, ar fi una pentru toti suporterii Craiovei, pentru clubul nostru, pentru echipa''. El a precizat insa ca jucatorii craioveni nu trebuie sa se gandeasca la ceea ce va fi pe San Siro, ci trebuie sa se concentreze doar pe confruntarea de joi.

CS Universitatea Craiova si AC Milan se vor infrunta pe 27 iulie, la Drobeta-Turnu Severin (ora 21,00), in prima mansa a turului al treilea preliminar al Europa League.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#CSU Craiova AC Milan, #Devis Mangia CSU Craiova Milan , #stiri Universitatea Craiova