Verdictul in cazul "Universitatea Craiova" a fost amanat

Autori: Ciprian Florea , Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 18 Iunie 2012, ora 17:43
6701 citiri
Verdictul in cazul "Universitatea Craiova" a fost amanat

Verdictul Curtii de Apel Bucuresti cu privire la legalitatea deciziei Federatiei Romane de Fotbal de excludere a Universitatii Craiova din toate competitiile a fost amanat pentru o saptamana.

"Sunt dezamagita de concluziile prezentate de ambele parti, ma asteptam sa trateze cu mai multa seriozitate", a spus judecatoarea Bulancea Diana Magdalena la finalul sedintei.

Desi nu s-a luat nicio hotarare in favoarea Universitatii Craiova, FRF a primit o lovitura grea in timpul sedintei, Instanta respingand toate solicitarile avocatilor care au reprezentat forul condus de Mircea Sandu.

Clubul din Banie a fost sustinut la Bucuresti si de noul primar al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu. La sedinta au mai asistat, printre altii, Adrian Mititelu, Ilie Balaci, dar si cativa suporteri ai Universitatii Craiova.

Magistratii vor decide peste o saptamana daca decizia FRF de a exclude formatia olteana din fotbal a fost una legala sau nu.

Evenimentele care au avut loc la Curtea de Apel Bucuresti au fost transmise in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Desfasurarea evenimentelor:

ora 17:00 Pronuntarea a fost amanata si se va da peste sapte zile. "Sunt dezamagita de concluziile prezentate de ambele parti, ma asteptam sa trateze cu mai multa seriozitate", a spus judecatoarea Bulancea Diana Magdalena.

ora 15:55 - Cererea de recuzare a judecatorului a fost respinsa, astfel ca sedinta de judecata a fost reluata cu acelasi judecator.

ora 15:00 - Lia Olguta Vasilescu si Ilie Balaci au parasit sala de judecata. Intrebat daca ramane in continuare la proces, fostul fotbalist a declarat: "Cum sa plec acasa? Am venit alaturi de suporteri sa ne luam echipa acasa in Banie si simt ca nu are cum sa nu li se faca dreptate acestor oameni".

ora 14.50 - "Este inadmisibil ce s-a intamplat aici. Aceasta doamna judecatoare nu a vrut sa ne ia in calcul nicio cerere de solutionare in favoarea noastra, iar in aceste conditii nu mai vrem ca dansa sa decida acest caz" - Cristian Ene, avocat FRF.

ora 14.30 - Instanta a respins toate solicitarile avocatilor FRF iar acestia incearca sa tergiverseze procesul prin recuzarea completului.

ora 14.20 - Avocatii FRF incearca sa obtina o amanare.

INFO: Decizia in acest caz, daca va veni luni, nu va fi totusi una definitiva, ea putans fi atacata de parti cu recurs.

ora 12.14 - Gabi Blondu', unul dintre liderii galeriei Universitatii, a ajuns la tribunal: "In Craiova sunt sentimente amestecate. Mititelu, Piturca, Mircea Sandu, Dragomir, toti au contribuit la situatia in care se afla echipa. Noi acum trebuia sa fim in tribune, nu la tribunal.

INFO - Sedinta CAB trebuie sa inceapa la ora 12.00, la audieri fiind asteptat si Dumitru Dragomir.

ora 11.37 - Lia Olguta Vasilescu, noul primar al Craiovei, este si ea prezenta la CAB: "Vreau sa arat ca la craiova este un primar care ajuta echipa de fotbal. Astazi astept sa se repare o nedreptate facuta orasului nostru."

ora 11.20 - Ilie Balaci, prezent si el la tribunal, nu a dorit sa faca declaratii pentru presa: "In acest moment, vreau sa ma lasati in pace!"

ora 11.00 - La Curtea de Apel au ajuns patronul Adrian Mititelu, dar si mai multi suporteri ai Stiintei:"Suntem la una din cele mai importante instante din tara, avem asteptari mari."

Universitatea Craiova a fost dezafiliata temporar de la FRF in vara anului trecut, oficialii forului roman sustinad ca echipa lui Mititelu a actionat federatia in instanta, lucru interzis potrivit regulamentului sportiv.

La aproape un an distanta, Cimitetul Executiv al FRF a ratificat aceasta decizie, care a devenit permanenta.

Adrian Mititelu a deschis mai multe procese pe aceasta tema, solicitand reafilierea Universitatii si arestarea membrilor Comitetului Executiv care au decis excluderea echipei lui.

Curtea de Apel Bucuresti va judeca legitimitatea dezafilierii, in timp ce DNA instrumenteaza deja un dosar penal in care Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si alti 8 sefi din fotbalul romanesc poarta "calitatea" de invinuit.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#caz Craiova tribunal, #Curtea de Apel Bucuresti caz Craiova, #Universitatea Craiova dezafiliatata FRF , #stiri Universitatea Craiova