Cine e vinovat pentru situatia de la Universitatea Craiova? - Sondaj Ziare.com

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 15:45
3573 citiri
Cine e vinovat pentru situatia de la Universitatea Craiova? - Sondaj Ziare.com

Una dintre cele mai iubite echipe din Romania - Universitatea Craiova e aproape de colaps.

Aflata la doar doua puncte de retrogradare si cu grave probleme financiare, trupa din Banie e lovita acum si de conflictul dintre patronul Adrian Mititelu si managerul suspendat Victor Piturca.

Jucatorii fug din cantonamente, antrenorii sunt schimbati la anotimp, iar titlurile si cupele promise de Mititelu in urma cu ceva timp inca n-au aparut.

Suporterii cauta vinovat/vinovati pentru situatia in care a ajuns echipa care in anii 80 incanta Europa prin jocul ei si dadea fotbalului jucatori precum Ilie Balaci, Rodio Camataru, Silviu Lung, Costica Stefanescu sau Ion Geolgau.

Toata lumea arunca vina pe Mititelu, insa Ziare.com va mai pune la dispozitie inca trei variante. Asadar, cine e vinovat pentru situatia in care a ajuns Universitatea Craiova?

Adrian Mititelu

A preluat clubul cand se pregatea sa retrogradeze in Liga a 2-a si a promis ca niciun jucator crescut de Craiova nu va mai ajunge la un club din Bucuresti, declaratie care i-a adus simpatia suporterilor.

"Juvetii" n-au stat decat un sezon in esalonul secund, iar fanii oltenilor erau incantati ca in sfarsit au un patron care pune suflet si vrea performanta. Ajuns din nou in Liga 1, Mititelu s-a batut cu pumnii in piept ca, in scurt timp, va alcatui o formatie puternica, numai din olteni, care se va bate la titluri cu dusmanii din Bucuresti.

Rezultatele au lipsit, iar Mititelu a intrat usor, usor in dizgratia suporterilor, care l-au acuzat si il acuza ca n-are bani sa tina o echipa precum Universitatea Craiova si i-au reprosat ca "a trantit" mai multe jocuri.

Jucatorii

Mititelu pare castigator detasat al acestui sondaj, insa nici jucatorii Craiovei nu l-au ajutat pe finantatorul oltenilor sa-si atinga maretele obiective.

Desi au avut salarii uriase, comparabile cu cele platite de echipele bucurestene, n-au reusit nici macar sa prinda un loc de cupa europeana.

Primaria Craiovei

In loc sa ajute clubul, Primaria Craiovei mai mult i-a pus bete in roate. Conflictele purtate de Mititelu cu primarul Antonie Solomon (foto) au tinut prima pagina a ziarelor in multe zile.

Ca urmare a acestor contre, Universitatea a fost nevoita sa plece de pe stadionul "Ion Oblemenco" si sa-si joace meciurile de pe teren propriu la Caracal si Severin.

Victor Piturca

Venirea lui Piturca la Craiova a umplut imediat stadionul cu suporteri, care erau mai entuziasmati ca niciodata. Brusc, obiectivele marete ale lui Mititelu nu mai erau asa irealizabile in ochii fanilor. Ba chiar Piturca promitea ca titlul e un obiectiv pentru Craiova si ca poate fi obtinut in maxim 3 ani.

Numai ca relatia dintre Piturca si Mititelu s-a rupt repede, iar antrenorul in varsta de 54 de ani contribuie acum la destramarea Universitatii Craiova, prin convingerea jucatorilor de a pleca gratis.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Universitatea Craiova, #Victor Piturca, #Adrian Mititelu, #sondaj Ziarecom , #stiri Universitatea Craiova
Comentarii
Poza GigiDumitrascu
GigiDumitrascu
rank 1
P
PSD_Erie
rank 1
Toarasi, io 1 cred ca americanii ie vinovati ca la dat jos pa Hitler, asa cum la dat jos si pe Sandam Husein ala! Pai daca nul dadea jos pa Hitler, noi ieram in UE dacu 60 da ani, si poate nu sa mai intampla nici criza asta economica, iar mama iei adracu!