DNA ancheteaza dezafilierea Universitatii Craiova de la FRF

Joi, 15 Septembrie 2011, ora 12:05
3399 citiri
DNA ancheteaza dezafilierea Universitatii Craiova de la FRF

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a demarat o ancheta in cazul dezafilierii provizorii a Universitatii Craiova de la FRF.

In urma plangerilor depuse de patronul Stiintei, Adrian Mititelu, la DNA, procurorii anticoruptie au decis sa cerceteze acest caz.

Deocamdata, conform site-ului gsp.ro, ei au solicitat Federatiei Romane de Fotbal (FRF) sa le puna la dispozitie documentele in baza carora Craiova a fost scoasa din fotbalul romanesc.

Dupa ce vor studia actele, DNA ii va cita pentru audieri pe membri Comitetului Executiv al FRF, cei care au decis dezafilierea.

Adrian Mititelu a amenintat in mai multe randuri ca va implica DNA-ul in acest caz, el spunand ca dezafilierea a fost ilegala.

"Nici azi nu se stie ce decizie s-a luat impotriva noastra. Nici macar nu exista decizia asta de excludere temporara cu executare imediata. Au facut o mare gafa, pentru ca ei nu puteau decat sa propuna acest lucru si apoi sa convoace Adunarea Generala. Dragomir si ai lui s-au grabit, au comis abuzuri uriase. Se va intoarce totul cu fundul in sus, o sa vedeti surpriza secolului in curand", a spus Mititelu cu putin timp in urma.

Patronul Universitatii Craiova a depus plangeri la DNA impotriva a 10 din cei 14 membri ai Comitetului Executiv, adica impotriva celor care au votat pentru dezafilierea Stiintei.

Echipa din Banie a fost scoasa din fotbalul romanesc in data de 20 iulie, atunci cand Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei.

"In urma incalcarii grave a Statului FRF, in temeiul art. 18, pct 2, coroborat cu prevederile art. 18, pct. 1, ambele din Statutul FRF, Comitetul Executiv adopta masura de excludere provizorie a clubului SC Fotbal Club U Craiova SA, urmand ca aceasta masura sa fie supusa validarii primei Adunari Generale a FRF", a fost explicatia federalilor.

Iata cine a votat in favoarea dezafilierii Craiovei:

Mircea Sandu - Presedinte

Dumitru Dragomir - Prim-vicepresedinte

Octavian Goga - Vicepresedinte, reprezentant al fotbalului amator

Cornel Sfaiter - Reprezentant al cluburilor de Liga a 2-a

Marian Rusen - Reprezentant al cluburilor de Liga a 2-a

Stefan Stana - Reprezentant al cluburilor de Liga a 3-a

Cristian Bobar - Reprezentant al cluburilor de Liga a 3-a

Paul Costas - Reprezentantul cluburilor cu activitate exclusiva de copii si juniori

Sorin Terbea - Reprezentantul cluburilor de fotbal in sala

Vasile Avram - Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#DNA ancheta Craiova, #DNA dezafiliere Craiova, #Universitatea Craiova dezafiliata FRF, #Adrian Mititelu Universitatea Craiova , #stiri Universitatea Craiova