Fotbalul din Craiova renaste cu Gica Popescu actionar

Miercuri, 15 Februarie 2012, ora 15:43
5827 citiri
Fotbalul din Craiova renaste cu Gica Popescu actionar

Dupa ce fostul international Gica Craioveanu a anuntat ca se va implica in revigorarea Universitatii Craiova, mai multe detalii au iesit la iveala despre proiectul care le da sperante suporterilor din Banie.

Noua echipa, care va evolua in culorile alb-albastre, s-a nascut la initiativa fostului presedinte al Craiovei Maxima, Corneliu Stroe, si al fostului capitan al "juvetilor", Pavel Badea.

Acesta se va baza la inceput pe mai multi fotbalisti proveniti de la Scoala de Fotbal Gica Popescu, va fi antrenata de Tica Zamfir, iar fostul jucator al Barcelonei va avea statutul de actionar, informeaza site-ul gsp.ro.

"Am hotarat sa facem o asociatie sportiva independenta de clubul Universitatea, cu caracter particular, in care sa atragem oameni potenti financiar ca sa apara o noua echipa pentru Craiova. Aceasta se va numi Asociatia Sportiva Club Sportiv Municipal U Craiova si vrem sa o inscriem in Liga a 4-a in vederea sezonului urmator.

Gica Popescu a fost de acord sa ne ajute. S-a aratat dispus sa ne transfere grupa de juniori mari de la Scoala lui de Fotbal. O parte dintre baietii care joaca pentru Chindia Targoviste, club unde e deja implicat Gica, vor ajunge la noi. Antrenor va fi Nicolae Zamfir", a declarat Corneliu Stroe pentru sursa citata.

Fondatorul proiectului a mai adaugat ca noua echipa de la Craiova va fi pusa la punct in maximum doua luni, dupa indeplinirea tuturor formalitatilor necesare infiintarii unui club de fotbal.

Vesti bune pentru Universitatea Craiova: "Ma implic, nu are cum sa moara"

In vara, Comitetul Executvi al Federatiei Romane de Fotbal a decis dezafilierea Universitatii Craiova, iar cazul a intrat in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, care instrumenteaza excluderea in urma plangerii penale facute de patronul Adrian Mititelu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Universitatea Craiova, #Gica Popescu Craiova, #echipa noua Craiova , #stiri Universitatea Craiova