Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Universitatea Craiova, somata de Federatia Romana de Fotbal

Miercuri, 13 Iulie 2011, ora 16:16
1361 citiri
Universitatea Craiova, somata de Federatia Romana de Fotbal

Federatia Romana de Fotbal a somat, miercuri, clubul Universitatea Craiova sa-si retraga actiunile in justitie indreptate impotriva forului condus de Mircea Sandu, in caz contrar urmand sa fie dezafiliat.

Iata, mai jos, comunicatul de presa al FRF:

"In legatura cu raspunsul transmis FRF de clubul Dumneavoastra cu adresa nr.2722/11.07.2011, precizam urmatoarele:

Sustinerea Dumneavoastra, privind faptul ca existenta unui litigiu intre SC Fotbal Club U Craiova SA si domnul Victor Piturca pe rolul Curtii de Apel nu reprezinta o incalcare a dispozitiilor Statutului Federatiei Romane de Fotbal, este gresita.

SC Fotbal Club U Craiova s-a adresat Sectiei de Contencios Administrativ si Fiscal a Curtii de Apel cu cereri privind anularea hotararilor pronuntate de CNSL si de Comisia de Recurs ale FRF. Cauzele aflate pe rolul Curtii de Apel privesc nu numai raporturile juridice decurgand din executarea contractului incheiat intre FC U Craiova si antrenor, ci si raporturi juridice statutare existente intre clubul in cauza si FRF, astfel cum izvorasc ele din afilierea la FRF. Conform art.11.2 lit.c din Statutul FRF, membrii afiliati au obligatia sa respecte autoritatea comsiilor cu atributii jurisdictionale din cadrul FRF, precum si jurisdictia Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne.

Recurgerea la calea contenciosului administrativ, care urmareste anularea unor hotarari emise de FRF, reprezinta o incalcare a dispozitiilor art.57.3 din Statutul FRF, hotararile comisiilor FRF putand fi atacate numai la TAS.

Fata de cele aratate mai sus, va somam sa dati curs Hotararii Comitetului Executiv al FRF din data de 8 iulie a.c. si sa faceti in cel mai scurt timp dovada ca ati renuntat la toate actiunile existente pe rolul instantelor de judecata, actiuni in care este implicata Federatia Romana de Fotbal".

Universitatea Craiova, amenintata cu dezafilierea de FRF

Daca va fi dezafiliata, Universitatea Craiova nu va putea lua parte la nicio competitie organizata de Federatia Romana de Fotbal.

I.G.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Universitatea Craiova somata FRF, #Universitatea Craiova dezafiliata FRF , #stiri Universitatea Craiova