Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mititelu l-a suspendat pe Piturca

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 09:02
4285 citiri
Mititelu l-a suspendat pe Piturca

Adrian Mititelu l-a suspendat pe Victor Piturca din functia de antrenor principal al Universitatii Craiova.

Decizia a fost luata marti seara in cadrul unei intruniri al Consiliului de Administratie al Universitatii Craiova.

Alaturi de Piturca au fost suspendati si colaboratorii acestuia: Eugen Neagoe, Gabriel Boldici, Silvian Cristescu, Martin Tudor, Marius Dima si Florin Marin.

Ruptura dintre Mititelu si Piturca s-a produs in momentul in care patronul oltenilor a realizat ca nu are cum sa puna la dispozitie bani pentru transferuri in aceasta iarna, asa cum a promis in vara.

"Mi-a cerut sa-i pun la dispozitie banii pentru a investi in transferuri, dar nu am. I-am promis bani de transferuri abia de la vara", spune Mititelu.

In comunicatul remis de site-ul oficial al "juvetilor" se precizeaza si ca viitorul antrenor al Universitatii Craiova, care va fi unul interimar, va fi numit pana duminica.

Craiova, butoi cu pulbere. Vezi ce spune Mititelu despre demiterea lui Piturca

"Intrunit de urgenta luni seara, 11 ianuarie 2011, Consiliul de Administratie al SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA a hotarat urmatoarele:

1.

- suspendarea contractului de munca, pe o perioada nedeterminata, al domnului PITURCA VICTOR;

- suspendarea contractului de munca, pe o perioada nedeterminata, al domnului NEAGOE EUGEN;

- suspendarea contractelor de munca, pe o perioada nedeterminata, ale domnilor BOLDICI GABRIEL, CRISTESCU SILVIAN, TUDOR MARTIN, DIMA MARIUS, MARIN FLORIN ;

2.

Amanarea reunirii lotului de jucatori al FC UNIVERSITATEA CRAIOVA pentru ziua de vineri, 14 ianuarie 2011.

3.

Pana duminica, 16 ianuarie 2011, va fi numit un staff tehnic interimar", se arata intr-un comunicat al clubului Universitatea Craiova.

Victor Piturca (54 de ani) a venit la Universitatea Craiova in luna august a anului trecut.

Dupa 18 etape jucate in actualul sezon al Ligii 1, gruparea din Banie ocupa locul 10 in clasament, cu 20 de puncte, doar doua mai multe ca penultima clasata, Unirea Urziceni.

Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Adrian Mititelu Jr. (26 de ani), fiul patronului echipei de fotbal FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din București. După ce FCU Craiova a ajuns...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Piturca suspendat Universitatea Craiova, #Adrian Mititelu, #Victor Piturca , #Victor Piturca