UNPR isi lanseaza candidatii la locale

Sambata, 05 Mai 2012, ora 12:30
2125 citiri
UNPR isi lanseaza candidatii la locale
sursa Arhiva

Aproximativ 1.200 de delegati din intreaga tara participa, sambata, la lansarea candidatilor Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei pentru alegerile locale din luna iunie.

La eveniment sunt prezenti presedintii partidului Gabriel Oprea, Marian Sarbu si Cristian Diaconescu, vicepresedintii, secretarul general Neculai Ontanu si parlamentarii progresisti.

Printre cei care vor candida din partea UNPR pentru obtinerea unui mandat de primar se afla Anghel Iordanescu - candidat la Primaria Capitalei, Neculai Ontanu - candidat pentru un nou mandat la Primaria sectorului 2, Corin Romanescu - candidat pentru obtinerea unui mandat la Primaria sectorului 5.

La consiliile judetene candideaza din partea UNPR Georgiu Giugaras (Arges), Constantin Simirad (Iasi), Ion Tabugan (Caras Severin), Liviu Campanu (Botosani), Eugen Chebac (Galati), Mircia Muntean (Hunedoara), Culita Tarata (Neamt).

Printre cei care candideaza din partea UNPR pentru primariile municipii de resedinta de judet se afla Dragu Niocolae (Calarasi), Palaz Claudiu (Constanta), Antonie Solomon (Craiova), Tudor Ciuhodaru (Iasi) si Ion Raducanu (Timisoara).

In deschiderea evenimentului, presedintele Organizatiei UNPR Bucuresti, Neculai Ontanu, a spus ca progresistii au toate motivele sa priveasca increzatori spre viitor.

"Sunt mandru de UNPR asa cum orice parinte este mandru de copilul sau, UNPR a crescut in doi ani cat altii in 10. Azi UNPR are toate motivele sa priveasca increzator in viitor. In doi ani, UNPR si-a creat un blazon in politica romaneasca prin consecventa si seriozitate. Am aratat ca, indiferent de schimbarile de la guvernare, noi ramanem credinciosi Romaniei. Am ramas credinciosi interesului national si am asigurat stabilitate politica. Suntem un partid de centru-stanga. Prin protocolul cu PSD am cerut un sigur lucru: adoptarea taxei privind marile averi care va aduce bani la bugetul de stat pentru salarii si pensii. Avem solutii concrete, concepute de profesionisti si care au fost deja testate cu succes. UNPR are un atu foarte important - oamenii, am dovedit ca suntem un partid caruia ii pasa de oameni si de comunitatile locale. Avem incredere ca romanii vor alege bine. Suntem pregatiti, motivati si increzatori ca vom avea succes", a spus Ontanu.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#lansarea candidati UNPR, #delegati UNPR, #alegeri locale UNPR , #alegeri