Valeriu Steriu: Dupa alegerile locale UNPR va face alianta oriunde si cu oricine

Sambata, 19 Martie 2016, ora 19:18
3389 citiri
Valeriu Steriu: Dupa alegerile locale UNPR va face alianta oriunde si cu oricine
Foto: Facebook / Valeriu Steriu

Deputatul Valeriu Steriu a declarat sambata, la Scornicesti, ca dupa alegerile locale UNPR va face alianta "oriunde si cu oricine" pentru a "maximiza" numarul de voturi si de functii de viceprimari, dar a precizat ca inainte de scrutin singurul protocol existent este cel cu PSD.

Intrebat daca UNPR va face aliante cu alte partide in afara de PSD dupa alegerile locale, in vederea stabilirii majoritatilor din consilii judetene si consilii locale, Steriu a raspuns: "Oriunde si cu oricine, postelectoral, vom face alianta. Nu e niciun fel de problema. Vrem sa ne maximizam numarul de voturi si evident, dupa alegeri, numarul de functii, viceprimari pe care nu-i putem face decat colaborand cu toti partenerii".

PSD si-a stabilit lista de candidati la Capitala - Dragnea si Tariceanu nu s-au inteles, PSD si ALDE merg separat

Coordonatorul campaniei electorale a UNPR pentru alegerile locale a spus ca in aceasta perioada se definitiveaza aliantele Uniunii cu PSD in judetele si localitatile in care cele doua formatiuni vor avea candidati comuni.

"Este exact perioada cand se definitiveaza aceste aliante. Si, in mod clar, nu avem in clipa de fata nicio alianta preelectorala sau spre a fi o alianta cu PNL. Dar cu PSD sunt negocieri pe mai multe judete", a spus Steriu.

Potrivit lui Steriu, este posibila o colaborare a UNPR cu PSD si la alegerile parlamentare. "Actualul protocol cu PSD are prevazut si acest element, o posibila colaborare in toamna, deocamdata este singurul protocol existent. Dupa alegerile locale vom face si noi o radiografie cum stam si pe ce ne bazam si ce putem oferi si ce putem si noi, la randul nostru, capata intr-o astfel de alianta", a precizat Valeriu Steriu.

El a calificat drept "atipica" situatia din Bucuresti, unde PSD si UNPR vor avea candidati comuni in trei sectoare si la functia de primar general, iar in alte trei sectoare vor avea candidati proprii la functiile de primar si liste proprii pentru functiile de consilieri.

Candidatii PSD din Capitala: Trei primari in functie, doi deputati si doi senatori, unul fiind urmarit penal

Steriu a participat sambata, la Scornicesti, impreuna cu senatorul Ion Toma, presedinte al UNPR Olt si secretar general adjunct al partidului, precum si cu deputatul Luminita Adam la sedinta Biroului Permanent Judetean al partidului si la lansarea candidatului UNPR la Primaria Scornicesti - Constantin Nedelea.

Dispute PSD-UNPR in Parlament: "Se incearca o miscare incorecta, mai bine ne spuneti ca nu mai vreti sa existam!"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#UNPR aliante alegeri, #candidati UNPR alegeri , #alegeri
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Poza MiscareaTehnocrata
MiscareaTehnocrata
rank 5
Care este utilitatea alegerilor daca politrucii se rotesc la putere?