Sarbatoare UNPR la Obor: Interesul national, vitel la protap si filmare cu drona

Vineri, 01 Mai 2015, ora 15:27
4408 citiri
Sarbatoare UNPR la Obor: Interesul national, vitel la protap si filmare cu drona
Foto: Realitatea TV

Conducerea UNPR a aniversat, vineri, de 1 Mai, in Piata Obor, 5 ani de la infiintarea partidului, sarbatorind printr-o manifestare cu discursuri politice, muzica populara, vitei la protap, mititei, fasole cu ciolan si bere.

Potrivit organizatorilor, la manifestare au participat aproximativ 20.000 de membri ai UNPR, care au venit imbracati cu tricouri de culoare rosie, avand inscriptionate sigla UNPR - vulturul, "Romania", "interesul national".

De asemenea, participantii la manifestare au purtat steaguri si pancarte, iar cu o drona a fost filmat evenimentul.

Pe scena montata langa Hala Obor, liderul UNPR Gabriel Oprea a vorbit despre faptul ca partidul a fost construit in jurul interesului national, ca UNPR este un partid de generali care sprijina Guvernul Ponta, dar, in acelasi timp, si pe presedintele Klaus Iohannis.

"Au spus ca suntem un partid de generali. Da, au dreptate, ca am castigat toate bataliile si nu am dat bir cu fugitii. (...) Drumul nostru nu a fost usor, a fost greu, am mers inainte si am trecut toate obstacolele. Nimeni nu ne-a dat ceva de-a gata, nu ne-a ajutat cu nimic si am devenit un partid important in Romania, care se tine de cuvant", le-a spus participantilor Gabriel Oprea.

El a aratat ca obiectivul partidului este ca anul viitor sa atinga un milion de membri.

"Suntem un partid construit in jurul interesului national. Stabilitatea politica si guvernamentala inseamna interesul national. Proiectele noastre: taxa de solidaritate, taxarea marilor averi si votul de la 16 ani sunt de interes national. Sprijinim Guvernul Ponta, dar, in acelasi timp, si pe presedintele nostru, Klaus Iohannis", a mai spus Oprea, adaugand ca "onoarea este cel mai important blazon pe care partidul trebuie sa-l respecte".

Secretarul general al UNPR, primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, le-a spus participantilor ca este "o fericita coincidenta" ca UNPR sarbatoreste de 1 Mai cinci ani de la infiintare, aratand ca UNPR este partidul care a introdus sintagmele "interesul national, cinstea si corectitudinea".

Dupa discursurile liderilor UNPR, participantii s-au delectat cu un concert de muzica populara sustinut de interpretul Aurel Tamas, care este membru al partidului.

In mai multe puncte din Piata Obor, la corturi amenajate de organizatori, le-au fost oferite celor prezenti bucati de carne de vitel la protap, viteii fiind pregatiti chiar la fata locului, mici, fasole cu ciolan, dar si cutii de bere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#UNPR sarbatoare Obor , #Gabriel Oprea
Comentarii