Sase deputati UNPR au trecut la PSD (Video)

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 17:36
3133 citiri
Sase deputati UNPR au trecut la PSD (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Sase deputati de la UNPR au informat miercuri Biroul Permanent al Camerei Deputatilor ca se afiliaza grupului parlamentar al PSD.

Cei sase deputati care au trecut de la UNPR la PSD sunt: Stefan Dalca, Adrian Diaconu, Liviu Codarla, Tudor Ciuhodaru, Ion Pargaru si Liliana Minca.

Presedintele interimar al UNPR, Neculai Ontanu, declara ca are informatii conform carora PSD incearca sa atraga in grupurile sale parlamentare alesi de la UNPR.

"Ne-am micsorat increderea (in PSD - n.red.) vizavi de declaratiile domnului presedinte Liviu Dragnea, total incorecte. A fost o declaratie pe care cred ca si domnul Dragnea o regreta, aceea de a incerca sa preia de la UNPR parlamentari. Nici un parlamentar de la UNPR nu pleaca la PSD, raman in cadrul UNPR", declara Ontanu, dupa demisia lui Gabriel Oprea.

I-a suparat Dragnea: Primele semne clare de fisura in blocul PSD-UNPR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu a inteles "mare lucru" din declaratiile UNPR privind posibila sustinere a alegerilor in doua tururi, adaugand ca PSD a inceput sa isi puna semne de intrebare privind relatia cu partidul care a fost condus de Gabriel Oprea.

Liderul PSD a precizat ca prima lui reactie dupa ce Gabriel Oprea - "un om statornic, care a tinut echilibrul"- si-a dat demisia a fost sa declare ca protocolul cu UNPR ramane valabil, precizand ca acum are dubii daca nu cumva a fost o reactie gresita.

"Si noi incepem sa ne punem semne de intrebare", a adaugat liderul PSD, care a insistat asupra faptului ca PSD nu va avea "nicio reactie publica" impotriva UNPR.

PSD nu a facut absolut nimic impotriva UNPR, a sustinut presedintele PSD, care a subliniat ca "in toate aliantele PSD a fost cel inselat".

Valeriu Steriu s-a hotarat sa candideze la sefia UNPR - surse

El a caracterizat declaratiile celor din UNPR drept "framantari poate firesti" avand in vedere lupta pentru sefia formatiunii.

Dragnea a afirmat ca mai multi lideri ai UNPR i-au povestit ca sedinta partidului de dupa demisia lui Gabriel Oprea a fost "relativ aprinsa", ceea ce l-a facut sa concluzioneze ca Ontanu era probabil "foarte incarcat".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#deputati UNPR trecut PSD, #PSD UNPR, #Dragnea UNPR , #Gabriel Oprea
Comentarii