Ziare.com

UNPR merge singur in alegeri, Ontanu candideaza la Primaria Capitalei

Miercuri, 04 Mai 2011, ora 19:08

   

UNPR merge singur in alegeri, Ontanu candideaza la Primaria Capitalei
Presedintele UNPR, Marian Sarbu, spune ca formatiunea sa politica va candida singura la alegerile generale, in timp ce pentru cele locale ar putea sa existe sustineri reciproce cu PD-L sau PNTCD.

"Este prematur sa discutam acum despre aliante, decizia UNPR este aceea de a merge pe liste proprii la alegerile generale, iar la alegerile locale, eventual, o sustinere reciproca a candidatilor. Adica acolo unde exista un candidat PD-L bine plasat sa fie sustinut si de UNPR, iar atunci cand noi avem un candidat local cu sanse reale de castig el sa fie sprijinit de PD-L", a declarat Marian Sarbu intr-un interviu acordat pentru Newsin, respingand ferm posibilitatea realizarii unei aliante cu PD-L de tipul USL.

Liderul UNPR a mai precizat ca se semneaza acorduri la nivel judetean cu PNTCD, cum ar fi in judetele Arges, Calarasi sau Timis. Acest lucru nu inseamna nici pe departe ca UNPR ar intentiona sa se afilieze Partidului Popular European.

"Pe noi ne preocupa si interesul nostru este ca la un moment dat sa devenim membri ai Internationalei Socialiste. Au fost prime discutii ale lui Cristian Diaconescu, cel care are responsabilitatea relatiilor internationale, cu reprezentanti ai grupului socialistilor europeni (din PE, n.r.) si vor continua si la nivelul Internationalei Socialiste", a explicat Marian Sarbu.

In ceea ce priveste candidatul UNPR la Primaria Capitalei, acesta ramane primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu.

"Candidatul UNPR pentru primaria Capitalei este si ramane domnul Ontanu! Decizia a fost luata de Comitetului Executiv National inca din iarna trecuta cand am stabilit doua candidaturi ale UNPR, una pentru primaria Capitalei in persoana lui Neculai Ontanu, iar la presedintie pentru Cristian Diaconescu", a subliniat Marian Sarbu, explicand si ca sondajele actuale sunt premature, dat este convins ca la alegerile generale UNPR va obtine intre 7% si 10%.

Fost lider marcant al PSD, Marian Sarbu spune ca nu regreta ca a parasit acest partid si atrage atentia asupra faptului ca desi a fost acuzat de social-democrati ca i-a parasit pentru o virtuala functie de ministru, timpul a dovedit ca acest lucru nu a fost adevarat.

"Eu stiu ce s-a intamplat atunci, stiu foarte bine de ce am facut pasul acesta si este fara intoarcere nu am absolut nimic de regretat. In acelasi timp, nu am o relatie tensionata cu fostii mei colegi din PSD. Asta este o optiune personala asa cu au facut-o si alti colegi de-ai mei din UNPR", a declarat presedintele UNPR, Marian Sarbu in interviul acordat Newsin.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2214 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
27 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"ar putea sa existe sustineri reciproce cu PD-L sau PNTCD"

bai izmenarilor nu mai vorbiti prostii - PNTCD adevarat nu are nimic de a face cu o gasca de securisti izmenari

 

Uniunea Nationala a PUTUROSILOR din ROMANIA - vor merge singuri la PUSCARIE...

NU mai au nici o sustinere POLITICA...sa nu uitam ca , acolo s-au adunat toate J.....E ORDINARE din ROMANIA.

 

Aici gresesti tinere,

Toate putorile si scursurile tradatoare s-au adunat in pedeleu de-a lungul timpului.
Sa-mi arate cineva un pedelac de la varf (esaloanele 1 si 2) care nu este emigrat de la alt partid care l-a scos initial din hazna si l-a propulsat pe scena politica.
Exceptia care intareste regula pe Boc care e prea dobi.toc sa gandeasca singur. El a fost cules de base de pe strada ca un maidanez cu capuse si paduchi si pus sa de-a limbi catifelate, la ordin.
Dar in UNPR sunt elitele jigo.diilor politice ale tuturor timpurilor.
Decizia asta, sa cantideze singurei, inseamna sigur disparitia in haznaua politica a acestei gasti de farisei perversi.

Asta cu candidatu' nu poti fi sigur pana dupa algeri

Au destui oameni care nu au facut politica pana acum si sa nu uitam ca votantii in general sunt cam scarbiti de clasa politica asa ca se va vota intr-un procent foarte mic. Deci au sanse reale la alegeri.

Si apoi sunt multi, foarte multi romani

Care isi doresc un UNPR mai puternic in locul unui UDMR perfid.
Dar sa asteptam alegerile si sa vedem ce se va intampla.

sa nu amestecam partidele

Foarte bine ca vor merge individual. Atunci se va vedea clar forta partidului iar Ontanu este cel mai experimentat in administratie pentru a prelua functia de primar general.

rosu ala aprins nu e rosu ala PCR-ist ?

------------

 

Nu culoarea rosu e problema ta, foamea este

Mai bine da-ti o fuga luni in pauza de masa, la Ontanu la sectorul 2, ca se da sarmale gratis de ziua Europei. Poate apucati si voi 2-3, ca sunteti cam infometati , PSD are gaura in buget de milioane de euro, nu-si permite sarmale.

Bogatasul Gabriel Oprea

vrea in Internationala Socialista!? Ce sa caute acolo, vrea sa le imprumute socialistilor bani cu camata?

 

mmm

adica la 2 dispare ontanu...he he he si se bate cu udrea la capitala:))) deci doctoru ii face pe amandoi:))

 

Ontanu e la UNPR?

nu era la PDL, via PSD?

 

o diversiune!

nu o sa iasa Ontanu, decat daca au facut intelegeri! vor sa imprastie voturile si sa le adune in turul 2.

 

Corect sa concurezeze pentru Primaria Capitalei...

... si sigur la sfarsit va avea rezultatele inaintasului domniei sale, domnul ministru Diaconescu...

 

Lupta pentru primarie a inceput

Pentru micul Paris, nu-i altul mai bun si gospodar precum Ontanu. Se poate compara cu Vanghelie sau alti primari de la sectoarele Bucurestiului? Cu doctorul ratat Opreascu, care nici nu stie ce semneaza la primaria capitalei?

Cei mai buni

Lupta aceasta va fi mai mult ca sigur castigata de Ontanu. Si in acelasi timp vor castiga si bucurestenii. Ontanu a demonstrat ca este cel mai bun. Dupa care asteptam cu interes si candidatura lui Diaconescu la presedintie. Mult succes!!!

Nici o surpriza!

Nu cred ca este o surpriza ,pentru nimeni!Era de asteptat ca Ontanu sa candideze din partea UNPR!Oricum,sansele lui sunt minime,catre zero,in competitia cu Oprescu.

 

Remorca PDL

UNPR nu este decat o remorca a PDL.Ideea e simpla:Ontanu nu intra in turul doi,dar il va sprijini pe candidatul PDL,care va fi acela,impotriva lui Sorin Oprescu.Oricum,nu-i va folosi la nimic PDL-ului, al carui candidat va fi invins de Oprescu.

 

Incet,incet

se contureaza "tabloul de start"pentru alegerile locale din 2012.E clar ca nici un partid nu are un concurent pentru Oprescu,dar e corect din partea UNPR ca si-au nominalizat candidatul.

 

SUCCES, U.N.P.R.-ULUI!

D-nul Ontanu chiar are sanse reale!

 

ASTEPTAM PDL-UL,

Amuzant sa vezi cata lume il crediteaza pe omul care a facut cel mai lung carnat din lume si darama istoria Bucurestiului!

Tot inainte UNPR!

Total de acord. Ontanu a facut treaba buna in sectorul 2. Cu putin noroc va avea realizari importante si la capitala. Mult succes!

Oare

Membrii marcanti ai PNTCD sunt de acord oare cu aceste intelegerii facute de AURELIAN PAVELESCU in numele partidului. Noi stim ca el este in prezent un membru simplu. Sau gresim?

 

Din cate am citit

In provincie se cam inghesuie sa se alature unpr.

Iata ce spune un lider PNTCD despre viitorul aliat al UNPR

Conducerea PNŢCD refuză să participe la jocul mizerabil al unei persoane lipsită de calitate in a exprima opinii legate de viata politică a partidului, lăsand la aprecierea fiecărui membru de partid cine este manipulatul si cine este manipulatorul.
In urma pronuntării solutiei in dosarul 15195/3/2011 al Tribunalului Bucuresti, instanta a fost indrituită, in conformitate cu prevederile din CARTEA a III a din Codul de procedură civilă, intitulată : Dispozitii generale cu privire la procedurile necontencioase, ( art. 331 – 339 coroborate cu prevederile art.24 din Legea 14/2003) să ia act de lucrările Congresului PNŢCD din 29.01.2011 si inscrierea acestora in Registrul Partidelor Politice din Romania, solicitare formulată de către PNŢCD prin Presedinte Eugen Moiescu. La această cerere participă reprezentantul Ministerului Public ( Procuror) care are rolul de a verifica legalitatea inscrierii lucrărilor congresului.
Cererile de interventie in nume propriu formulate de părtile din dosar au fost respinse de instantă, potrivit art.335 Cod de procedură civilă, intrucat aveau caracter contencios si trebuia demonstrat interesul legitim prin care li s- au incălcat anumite drepturi acestor persoane.
Lipsa de cunoastere sau reaua vointă a intervenientilor in această cauză nu le dă dreptul să comenteze o solutie dată de către instanta care nu avea rolul decat de a constata o stare de fapt, iar insinuările inconstiente ale domnului Pavelescu cu privire la dosarul judecat “in coniventă cu judecătorul", nu fac decat să arunce noroi asupra sistemului de justitie din Romania, sistem din care face parte si purtătorul de robă Aurelian Pavelescu.
Confuzia voită, făcută de către domnul Pavelescu cu privire la faptul că ar fi avut calitate procesuală activă, are rolul de a-i induce in eroare pe cei neavizati, orice jurist cu minimum o lună de vechime cunoscand faptul că o cerere de interventie in numele “ PNŢCD prin presedinte Aurelian Pavelescu" este respinsă in principiu, din lipsa calitătii procesuale active. Nu pot fi două partide si nici doi presedinti, Pavelescu fiind schimbat printr-un congres convocat chiar de către el.
O altă dezinformare sau necunoastere a legii sustinută de către Pavelescu, este legată de afirmatia că solutia dată nu este definitivă si că va fi atacată cu recurs. Informăm membri de partid că Aurelian Pavelescu nu este parte in dosar si nici ceilalti intervenienti, si nu vor putea inainta recurs impotriva solutiei dată de către Tribunalul Bucuresti. Mentionăm că potrivit art.336 indice 1 Cod de procedură civilă : “ Incheierea prin care se incuviintează cererea este executorie" , ceea ce inseamnă că poate fi pusă in aplicare imediat după pronuntare.

 

Si eu sunt de acord cu medgid nicolai

Aurelian pavelescu nu face altceva, decat sa incerce sa aserveasca interesele pntcd unor persoane care, ajunse la putere nu vor sa o mai piarda. UNPR este, asa cum sustin si alti lideri de seama ai unor formatiuni importante, un partid care, insasi prin existenta sa a legiferat tradarea.

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor