Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Peste 200 de primari candideaza sub sigla UNPR in 2012

Sambata, 10 Septembrie 2011, ora 21:10
2105 citiri
Peste 200 de primari candideaza sub sigla UNPR in 2012
Foto: Arhiva

Un numar de 205 primari din tara - orase, municipii resedinta de judet sau comune - vor candida la alegerile din 2012 sub sigla Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR).

Primarul democrat-liberal al Craiovei, Antonie Solomon, se numara printre cei 205 primari din tara care si-au anuntat decizia de a candida, la alegerile locale din 2012, din partea progresistilor.

Alti primari, in prezent social-democrati, liberali sau conservatori, din judetele Olt, Valcea, Hunedoara, Salaj, Bacau, Ilfov, Gorj, Iasi, Galati sau Brasov si-au anuntat decizia de a candida la alegerile viitoare sub sigla UNPR.

Pentru un nou mandat de primar vor candida progresistii Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, secretar general al UNPR, vicepresedintii UNPR, edilul orasului Voluntari, Florentin Pandele si Mircia Muntean, primarul Devei, si Nicolae Dragu, primarul municipiului Calarasi.

Toti primarii care si-au anuntat decizia de a candida sub sigla progresistilor si-au motivat gestul prin faptul ca UNPR este un partid care se dezvolta continuu in teritoriu, un partid care are la conducere politicieni de incredere, Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Anghel Iordanescu, oameni care si-au dovedit buna-credinta, "punandu-si experienta in slujba romanilor si a interesului national".

Prezent la Mangalia, la Scoala de Vara a tinerilor progresisti, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat ca primaria orasului este "dragostea si pacostea vietii" sale si si-a exprimat convingerea ca UNPR este un partid in crestere, care ''va face o figura frumoasa'' la alegerile din 2012.

"Primaria Craiovei este dragostea si pacostea vietii mele. Locuitorii din Craiova ma vor condamna din patru in patru ani la locul de munca pentru ca iubesc Craiova si-i iubesc pe craioveni. Trebuie sa ne mobilizam sa convingem oamenii sa vina la vot. Sper sa se comaseze alegerile (nr.locale si parlamentare) si sa fie pe 18 noiembrie, ziua in care m-am nascut eu", a spus Solomon.

La Mangalia, Solomon si-a reafirmat decizia de a candida pe listele progresistilor in 2012. "Partidul este in crestere. Uitandu-ma in sala incep sa cred ca vom face o figura frumoasa la alegerile din toamna anului viitor. Impreuna, oricand si impotriva oricui!", a adaugat edilul Craiovei.

Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
După publicarea unui memorandum care subliniază mai multe lipsuri pentru plata salariilor în acest an, premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi vreo problemă și a ținut să dea asigurări...
#solomon primari umpr, #200 primari sigla unpr alegeri 2012 , #stiri UNPR
Comentarii