Steriu: Marian Sarbu e probabil cel mai bun specialist pe munca si protectie sociala

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 17:29
1418 citiri
Steriu: Marian Sarbu e probabil cel mai bun specialist pe munca si protectie sociala
Foto:all-news.ro

Liderul UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, miercuri, ca Marian Sarbu este cel mai bun specialist pe munca si protectie sociala si ca nu se schimba componenta politica a Guvernului daca acesta va fi numit ministru al Muncii, precizand, totusi, ca problematica aceasta va fi dezbatuta in Coalitie.

"Am vazut expertiza domnului Nicolicea si cred ca nimeni nu o pune la indoiala, este un comentariu al dansului facut in aceasta dimineata si nu se schimba aceasta componenta. (...) Stim ca primul ministru va avea intelepciunea de a alege ce mai bun om pe acest domeniu (n.r.- al muncii si protectiei sociale)", a declarat Valeriu Steriu, intrebat daca posibila numire a lui Marian Sarbu in Guvern va schimba componenta politica a acestuia si daca va fi nevoie de un vot al parlamentarilor.

El a precizat, totusi, ca aceasta problema "va fi dezbatuta in termen foarte scurt in Coalitie si se vor analiza toate aspectele legate de aceasta schimbare sau nu a componentei in cadrul Guvernului". In acest sens, Steriu a precizat ca UNPR are cel mai bun specialist in materie de munca si protectie sociala, pe Marian Sarbu.

"Am apreciat profesionalismul domnului Botis si, intr-adevar, dansul a avut o misiune foarte dificila in mandatul acesta pe care l-a incheiat astazi (n.r.- miercuri). Pe de alta parte, noi am spus-o intotdeauna ca avem in clipa de fata la nivelul partidului specialisti si, probabil, chiar pe cel mai bun specialist in ceea ce inseamna munca si protectie sociala, Marian Sarbu. Numele lui este vechiculat si daca decizia primului ministru va fi in aceasta directie in mod cert o vom saluta si o vom sprijini, dar 100% decizia apartie primului ministru, cel care isi face echipa", a mai subliniat Valeriu Steriu, numit recent de Traian Basescu presedinte al Comisiei prezidentiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii in Romania.

Numele cel mai vehiculat pentru a prelua ministerul Muncii in urma demisiei lui Ioan Botis este Marian Sarbu, cel care a detinut acest portofoliu si in timpul guvernarii Nastase si in timpul scurtei guvernari PDL-PSD. Sarbu ar fi fost prezent la Guvern miercuri la pranz, dupa demisia lui Botis, fapt care a amplificat speculatiile cu privire la nominalizarea sa.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Steriu Marian Sarbu specialist, #Sarbu UNPR specialist , #stiri UNPR