Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

UNPR il indeamna pe Berceanu la responsabilitate

Luni, 05 Martie 2012, ora 16:08
2000 citiri
UNPR il indeamna pe Berceanu la responsabilitate
Foto: oradedolj.oradestiri.ro

UNPR reactioneaza fata de afirmatiile sefului PDL Dolj, Radu Berceanu, la adresa lui Antonie Solomon, primar al Craiovei, si ii transmite acestuia ca atacurile la persoana ajuta Opozitia si il indeamna sa isi cantareasca vorbele cu responsabilitate si decenta.

"UNPR considera ca declaratiile taioase si atacurile la persoana, indiferent de numele celui care le lanseaza, nu servesc scopului comun al Coalitiei, ci ajuta in mod indirect Opozitia. Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a intrat la guvernare intr-un moment dificil pentru Romania si a stat la greu langa partenerii sai.

UNPR a dat dovada de loialitate si de seriozitate, iar relatiile din Coalitie s-au bazat pe dialog, responsabilitate si pe buna credinta a partenerilor. Tocmai de aceea, UNPR respinge declaratiile ofensive ale domnului Radu Berceanu la adresa unui coleg de Coalitie. Nu este prima data cand Radu Berceanu lanseaza in presa atacuri catre membri ai Uniunii, folosind un limbaj care il descalifica", se arata intr-un comunicat remis NewsIn.

Ofense si limbaj neacceptat

UNPR ii atrage atentia lui Berceanu ca nu permite "ofensele si limbajul de neacceptat si absolut inadecvat pentru un senator", la adresa colegilor sai de Coalitie si il sfatuieste pe acesta sa isi "cantareasca vorbele cu responsabilitate si decenta".

"Antonie Solomon este un primar foarte apreciat de comunitate si reprezinta, la nivelul Municipiului Craiova, intreaga Coalitie de guvernare, nu numai UNPR. Mai mult, candidatura lui Antonie Solomon pentru un nou mandat de primar nu este doar o propunere a UNPR, ci este o dorinta a craiovenilor, rezultata foarte clar din toate cercetarile sociologice din ultimii ani, in care primarul orasului figureaza cu o cota de peste 70% de incredere. UNPR il sustine total pe Antonie Solomon pentru un nou mandat si suntem convinsi ca acesta va fi in continuare primarul craiovenilor", conchide documentul Uniunii.

In cadrul sedintei Colegiului Director National al PDL de duminica, au fost si cateva persoane, printre care si Radu Berceanu, care au respins idea ca partidul sa candideze la alegerile locale, chiar si puctual, sub sigla Miscarii Populare.

Radu Berceanu a declarat pentru "Gandul" ca, desi actualul primar al Craiovei Antonie Solomon ar putea fi favorit, PDL Dolj nu-l va sustine niciodata, indiferent de protocolul care se va semna la nivel national, si va avea propriul candidat, pe actualul viceprimar Dinica Marinica, validat in acest sens de organizatie.

"In niciun caz nu-l vom sustine pe Solomon. Am si spus. Puteti sa semnati 132 de protocoale, veniti sa le aplicati la Dolj. Am declarat in nenumarate randuri, pentru mine Antonie Solomon este un puscarias", a afirmat el.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#UNPR, #Radu Berceanu, #Antonie Solomon, #PDL Dolj , #stiri UNPR