UNPR Oltenia sustine Uniunea Social Progresista

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 18:06
1404 citiri
UNPR Oltenia sustine Uniunea Social Progresista
Foto: Arhiva

Participantii la Reuniunea regionala a organizatiilor Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) din regiunea de dezvoltare IV Sud-Vest Oltenia au adoptat, sambata, cu unanimitate de voturi, o rezolutie in care se angajeaza sa sustina o constructie civica pe zona de centru-stanga, sub forma unei platforme civice, Uniunea Social Progresista (USP), din care sa faca parte organizatii ale societatii civile, asociatii ale pensionarilor, structuri sindicale si patronale, formatiuni politice.

Totodata, organizatiile progresiste reunite la Craiova s-au angajat sa continue sa-si respecte valorile si identitatea, prin participarea ca partid politic la alegerile din 2012 si obtinerea a minimum 10% din voturi si sa promoveze in continuare valorile stangii responsabile, pe care UNPR si le-a asumat inca de la infiintare.

Tot sambata, organizatiile UNPR reunite la Craiova au adoptat o a doua rezolutie, prin care au decis sa depuna toate eforturile pentru progresul regiunii asigurand, in cadrul unui program guvernamental, revigorarea activitatii in domeniul extractiv pentru exploatarea eficienta a resurselor naturale din regiune, exploatarea cat mai buna a extraordinarului potential agricol al zonei, prin crearea de facilitati pentru investitorii agricoli si directionarea cat mai multor resurse de la buget si cresterea numarului de investitii straine si dezvoltarea antreprenoriatului, in vederea crearii cat mai multor locuri de munca.

Totodata, potrivit documentului, UNPR se angajeaza sa contribuie la imbunatatirea infrastructurii, inclusiv prin modernizarea drumurilor publice, dezvoltarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare, a retelelor de distributie a gazelor naturale si a energiei termice, dar si la exploatarea potentialului turistic in regiune.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Uniunea Social Progresista, #UNPR reuniune , #stiri UNPR