Reactia UNPR dupa ce Ponta a pierdut scaunul de la Cotroceni

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 14:27
8842 citiri
Reactia UNPR dupa ce Ponta a pierdut scaunul de la Cotroceni
Foto: Wikipedia

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) doreste continuarea guvernarii in actuala formula politica, reafirmandu-si sprijinul pentru prim-ministrul Victor Ponta si pentru Executivul pe care acesta il conduce.

UNPR arata, intr-un comunicat remis luni redactiei Ziare.com, ca si-a mobilizat toate fortele pentru turul doi al prezidentialelor: "dovada in acest sens fiind faptul ca Victor Ponta a castigat alegerile in 87% din cele 69 de localitati conduse de primari UNPR, inclusiv in municipii-resedinta de judet, cum sunt Calarasi, Drobeta Turnu Severin, precum si in alte municipii".

Noi rezultate oficiale de la BEC: Iohannis 54,50% - Ponta 45,49%

"Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si-a facut datoria atat din punct de vedere politic, cat si institutional, actionand in deplin respect fata de romani si fata de institutiile statului", se arata in textul citat.

UDMR nu crede ca demisia premierului ar fi o rezolvare

UNPR sustine ca si-a facut datoria fata de romani si prin "modul in care Ministerul Afacerilor Interne - portofoliu detinut de presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea - a organizat si a asigurat desfasurarea alegerilor pe teritoriul Romaniei".

"Prin masurile dispuse de vicepremierul pentru securitate nationala, alegerile pentru Presedintele Romaniei s-au desfasurat intr-un climat general de normalitate, fara evenimente care sa puna in pericol siguranta cetatenilor sau legalitatea exercitarii votului, astfel incat acestea au reflectat intocmai vointa romanilor. Pe parcursul celor doua zile de vot, dar si al campaniei electorale, Ministerul Afacerilor Interne si-a indeplinit obiectivul asumat, de a asigura cadrul de legalitate pentru desfasurarea alegerilor si de maxima siguranta pentru cetatenii romani", se arata in text.

UNPR incheie afirmand ca "isi respecta cuvantul dat si, in concordanta cu asteptarile propriilor alegatori, isi manifesta sustinerea pentru continuarea guvernarii".

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a pierdut, duminica seara, cursa pentru Cotroceni, in fata candidatului ACL, Klaus Iohannis.

A.I.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#UNPR sustinere Ponta Guvern, #UNPR sustinere Guvern , #Victor Ponta