UNPR, despre Victor Ponta: Se califica pentru titlul de politrucul anului

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 16:28
850 citiri
UNPR, despre Victor Ponta: Se califica pentru titlul de politrucul anului
Foto: Arhiva

UNPR il propune pe Victor Ponta "pentru titlul de politrucul anului" pentru ca incepe sa tina prelegeri de etica, dar nu privind spre propriul partid ci, "asa cum ii sta bine unui demagog veritabil, aratand spre ograda altora".

"Incapabil sa emita vreo idee constructiva, rolul pe care si-l asuma presedintele PSD este sa vegheze la buna desfasurare a campaniei de improscare cu noroi a adversarului politic. In acest context, faptul ca citeaza dintr-o sursa creata special pentru uzul activistului PSD este doar un detaliu. Mult mai important este faptul ca Victor Ponta ignora cu ipocrizie numele si faptele celor care ii stau alaturi, tolereaza si gireaza astfel coruptia si hotia de care au fost acuzati sau suspectati unii dintre colegii sai", se arata intr-un comunicat UNPR remis luni Ziare.com.

UNPR ii transmite liderului PSD sa se uite in interiorul partidului, inainte de a vorbi de altii, pentru ca va gasi suficient "material documentar pentru o

veritabila lista a rusinii in politica romaneasca".

"Poate incepe cu oamenii care au incercat sa duca mafia si crima organizata in Guvern, cu cei care sunt astazi in structurile de conducere ale PSD si poate ajunge pana la itele complicate ale afacerilor suspecte in care este invocat inclusiv numele sau. Cu siguranta, Victor Ponta va gasi suficiente cazuri demne de elanul sau inchizitorial si extrem de importante pentru corecta si completa informare a opiniei publice. Iar daca presedintele PSD tine neaparat, putem sa luam caz cu caz, pe fiecare dintre liderii partidului sau, de la Victor Ponta pana la Ion Iliescu, si sa le aratam romanilor cine sunt cei care joaca astazi rolul lupilor moralisti in ciuda noroiului in care se complac", se mai arata in comunicat.

UNPR ii recomanda lui Victor Ponta sa se consulte cu colegii sai inainte de a vorbi.

"Pana atunci, insa, ii recomandam lui Victor Ponta sa mearga mai des la serviciu si, pe cat posibil, sa se consulte cu colegii sai inainte de a vorbi. Doar asa va avea sansa de a evada din penibilul in care se afla", mai sustin cei de la UNPR.

Ponta face lista neagra a membrilor PDL si UNPR care incalca noul Cod de Etica "Macovei"

Presedintele PSD Victor Ponta i-a dat ironic o mana de ajutor Monicai Macovei si a facut o lista cu membrii PDL si UNPR care intra deja sub incidenta Codului de Etica.

Pe lista lui Ponta se afla 24 de membri ai PDL, de la Monica Iacob Ridzi, la Cristian Boureanu si pana la Gheorghe Falca si Gheroghe Stefan Pinalti. De la UNPR sunt doar sapte membri, printre care si Tudor Ciuhodaru, Serban Mihailescu si Mircia Gutau.

I.U.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#UNPR VIctor Ponta, #Victor Ponta politrucul anului , #Victor Ponta