UNPR: Ponta continua sa bata campii, dupa ce a iesit in decor

Sambata, 09 Octombrie 2010, ora 18:20
1977 citiri
UNPR: Ponta continua sa bata campii, dupa ce a iesit in decor
Foto: arhiva

UNPR a anuntat sambata ca regreta faptul ca presedintele PSD Victor Ponta a fost implicat vineri intr-un accident la Raliul Iasiului, dar ca acesta, chiar si in declaratiile de dupa incident, continua sa "bata campii".

"Victor Ponta continua sa bata campii si din nou se leaga de parlamentarii UNPR. Nu stim daca afirmatiile sale trebuie puse pe seama socului produs de incident sau pe seama obisnuintei de a minti fara nicio limita. Cert este ca, prin aceste declaratii, Victor Ponta isi confirma nu doar lipsa de bun simt, ci si lipsa de bune intentii in ceea ce priveste activitatea sa politica", se arata intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Reprezentantii UNPR mai spun ca presedintele PSD demonstreaza din nou ca, din punctul sau de vedere, "a fi parlamentar se rezuma la masini, birouri, bani si diverse functii".

Victor Ponta, implicat intr-un accident la Raliul Iasiului, in satul Cioca-Boca (Video)

"Este pacat ca asta este tot ceea ce a inteles pana acum din viata si din politica actualul presedinte PSD. Am vrea sa credem ca Victor Ponta va renunta la politica buzunarului si nu va mai fi atat de ahtiat dupa bani si dupa functii", se mai arata in comunicat.

Politicienii UNPR mai spun ca pana si faptul ca iesirea din decor a lui Ponta s-a produs intr-o vale in satul Cioca-Boca ar putea avea o importanta incarcatura simbolica.

"Ponta a iesit de mult de pe drumul corect, o ia tot mai accelerat la vale si isi va incheia cariera politica intr-un anonimat pe care il merita cu prisosinta", au mai precizat reprezentantii UNPR.

UNPR transmite PSD sa vada unde sunt etapele Campionatului National de Raliuri, pentru a sti cu siguranta unde se afla Victor Ponta, pentru ca, spun ei, vizitele presedintelui partidului in teritoriu sunt date de programul campionatului.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#UNPR Ponta accident, #UNPR atac Ponta, #Ponta accident Raliul Iasiului , #Victor Ponta
Comentarii
Poza marius64
marius64
rank 4
CE ESTE UNPR ???? NIMIC !!! ASA INCAT VORBESC DEGEABA ! LOCUL LOR E LA RAHOVA ... IN FRUNTE CU OPREA . Art. 18. - Formarea de grupuri parlamentare ale unor partide care nu au obţinut mandate în urma alegerilor este interzisă.