UNPR: Ponta este dispus sa sacrifice interesul national

Luni, 26 Septembrie 2011, ora 18:58
1516 citiri
UNPR: Ponta este dispus sa sacrifice interesul national

Victor Ponta incearca sa-si mascheze esecurile de proportii prin noi atacuri grosolane la adresa Puterii, sunt de parere reprezentantii UNPR.

"In loc sa vorbeasca despre sponsorizarile primite in calitate de copilot si in loc sa explice propriilor colegi esecul USL, un proiect care se rupe la mai putin de o luna de la infiintarea sa oficiala, tanarul Ponta se aventureaza in tot felul de speculatii legate de UNPR.

In aceste conditii, trebuie sa ii reamintim tanarului Victor Ponta ca nu este in pozitia de a da lectii si nici macar de a face pronosticuri legate de UNPR. Din partea unui om care nu se pricepe la nimic si care in plan politic este o catastrofa, cea mai inteligenta decizie ar fi tacerea", se arata intr-un comunicat al UNPR, remis luni Ziare.com.

Reprezentantii UNPR il acuza Victor Ponta ca "rateaza pe banda rulanta toate ocaziile in care ar fi trebuit sa taca", dand exemplu interventia pe care presedintele PSD a avut-o pe tema intrarii Romaniei in spatiul Schengen, cand acesta a declarat ca, in acest caz, este "in primul rand o problema de incredere".

"Ignoranta presedintelui PSD nu face altceva decat sa alimenteze discursul populist si eronat care poate fi auzit in zona extremista. Prin urmare, cei care vor sa tina Romania in afara spatiului Schengen se vor prevala de afirmatiile nesperatului aliat din interiorul tarii, si anume Victor Ponta. Declaratiile acestuia sustin opinii externe inacceptabile potrivit carora tara noastra ar trebui sa respecte nu doar conditiile tehnice, pe care le respectam deja, ci si un set suplimentar de criterii care nu au fost aplicate pana acum niciunui alt stat european in problema intrarii in spatiul Schengen", se mai arata in comunicat.

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei considera ca Victor Ponta nu este la primul gest orientat flagrant impotriva interesului tarii si nici la primele declaratii antinationale.

Tot in problema Schengen, cei de la UNPR sustin ca presedintele PSD a declarat, in noiembrie 2010, ca "Romania nu a indeplinit toate conditiile pentru aderarea la spatiul Schengen", cerand grupului socialist din Parlamentul European semnale "ridicate" privind "lipsa de performanta pe problema Schengen".

"In imaturitatea lui, Victor Ponta este dispus sa sacrifice interesul national de

dragul propriului interes electoral. In aceste conditii, UNPR solicita reprezentantilor USL sa se disocieze ferm de afirmatiile facute de presedintele social-democrat si sa adopte o pozitie politica unitara, in interesul Romaniei. In caz contrar, vor deveni partasii unui gest ce denota nu doar ignoranta, ci si un total dispret fata de eforturile si sperantele romanilor de a fi tratati ca cetateni europeni", conchid UNPR-istii.

A.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#UNPR Ponta Schengen, #spatiu Schengen UNPR , #Victor Ponta