UNPR vrea sa stranga un milion de semnaturi pentru Ponta presedinte

Duminica, 27 Aprilie 2014, ora 14:44
2405 citiri
UNPR vrea sa stranga un milion de semnaturi pentru Ponta presedinte

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a anuntat ca lanseaza duminica o campanie de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Victor Ponta la presedintie.

"Victor Ponta a imprimat o alta mentalitate in politica romaneasca. A venit cu o viziune proaspata si corecta. A dat Romaniei o voce, cu adevarat, libera de trecut si o privire orientata cu hotarare spre viitor. Si tocmai din acest motiv, Victor Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei!", a spus sambata Gabriel Oprea, la evenimentul de lansare candidatilor Aliantei PSD - UNPR - PC la alegerile pentru Parlamentul European.

"Aceeasi optiune este impartasita de toti membrii si simpatizantii UNPR. Pensionarii membri ai Uniunii isi doresc un presedinte tanar care sa poata rezolva problemele celor in varsta. Femeile din UNPR sustin un presedinte care sa le reprezinte pe fiecare dintre ele. Iar tinerii din Uniune vor un presedinte energic, un tanar care la revolutie avea o varsta apropiata de a lor, un lider care, prin parcursul si cariera sa profesionala, da tuturor speranta ca prin munca se poate reusi", se arata in comunicatul UNPR, care anunta campania "UNPR - 1 milion de semnaturi pentru Victor Ponta Presedinte".

In ce conditii va candida Ponta la presedintia Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca, daca membrii PSD, UNPR si PC vor dori ca el sa candideze la presedintie, el va candida.

PSD-UNPR-PC si-a lansat candidatii la europarlamentare: Martin Schulz, invitat de onoare

Candidatii PSD, UNPR si PC la alegerile europarlamentare din 25 mai au fost lansati public, sambata, in cadrul unei festivitati organizate la Romexpo, la care au participat peste 10.000 de delegati din toata tara.

Cu aceasta ocazie, presedintele PC, Daniel Constantin, si presedintele UNPR, Gabriel Oprea, i-au adresat lui Victor Ponta indemnul de a candida la presedintia Romaniei, la alegerile din noiembrie.

E.E.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#campanie UNPR semnaturi Ponta, #UNPR Ponta presedinte , #Victor Ponta
Comentarii
Poza AdyCa
AdyCa
rank 4
Vreau sa cred ca nu exista un milion de fraierei in Romania....
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5