Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

USL si UNPR se intalnesc joi cu delegatia FMI, CE si BM

Joi, 02 Februarie 2012, ora 09:10
1345 citiri
USL si UNPR se intalnesc joi cu delegatia FMI, CE si BM
Foto: Cotidianul

Delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale se va intalni, joi, pe rand, cu presedintele PSD, Victor Ponta, si lideri ai USL, precum si cu conducerea UNPR.

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Marian Sarbu, anunta, la inceputul acestei saptamani, ca unul dintre subiectele care vor fi abordate in cadrul intalnirii se refera la revenirea salariilor bugetarilor si la cresterea pensiilor.

In context, Sarbu preciza ca o eventuala revenire a salariilor si pensiilor nu reprezinta o masura populista, el subliniind ca Romania a luat masuri de ajustare structurala si ca populatia a ''suferit'' timp de doi ani masuri de austeritate.

Printre temele care ar mai putea fi discutate la intalnirea cu reprezentantii UNPR se numara si taxarea averilor mari, Uniunea precizand inca de la depunerea proiectului legislativ ca legea ar urma sa se aplice pe o perioada de trei ani.

Miercuri, delegatia FMI, CE si BM s-a intalnit cu lideri ai Uniunii Democrate Maghiare din Romania.

Delegatia Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale a inceput, miercurea trecuta, la Bucuresti, a patra misiune de evaluare a Acordului stand-by de tip preventiv cu Romania si se va afla in tara noastra pana pe 6 februarie, avand programate intalniri cu autoritatile romane, precum si cu reprezentanti ai partidelor politice, ai sindicatelor, mediului de afaceri, bancilor si societatii civile.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#FMI USL UNPR, #delegetie FMI Romania , #Victor Ponta