PSD: Marca USD a fost cesionata PSD, care a depus la OSIM cererea de inregistrare

Miercuri, 19 Februarie 2014, ora 19:50
2299 citiri
PSD: Marca USD a fost cesionata PSD, care a depus la OSIM cererea de inregistrare

PSD mentioneaza ca marca "USD Uniunea Social Democrata" a fost cesionata in 5 februarie Partidului Social Democrat si ca, in urma contractului de cesiune, formatiunea a depus in 10 februarie, la OSIM, cererea de inregistrare a marcii, cu trei trandafiri de culoare alba pe fond rosu si denumirea USD.

"Partidul Social Democrat mentioneaza ca marca invididuala si verbala 'USD Uniunea Social Democrata', avand numarul de registratura M 2011/008072, a fost cesionata in data de 05.02.2014 Partidului Social Democrat, reprezentat legal de secretarul general, Andrei Dolineaschi, si este inregistrata in Romania sub numarul 119474 in perioada legala de protectie", se arata intr-un comunicat transmis miercuri de PSD.

Sursa citata precizeaza ca drepturile si obligatiile ce se nasc din contractul de cesiune au fost transmise cu titlu gratuit si ca, in urma cesiunii, cedentul nu va mai putea face niciun demers in calitate de solicitant, dreptul revenind exclusiv cesionarului, adica PSD.

Deputat PNL: USD e inregistrata la OSIM din 2011, de varul regelui Cioaba

"In urma contractului de cesiune, Partidul Social Democrat a depus in data de 10 februarie 2014 la Oficiul de Stat pentru Investitii si Marci cererea de inregistrare a marcii Uniunii Social Democrate, avand ca principale parti ale marcii trei trandafiri de culoare alba pe fond rosu si denumirea USD", se mai arata in comunicat.

Deputatul PNL Alina Gorghiu a scris, miercuri, pe blogul sau, ca marca Uniunii Social Democrate (USD) este inregistrata la OSIM de varul autointitulatului rege al romilor Cioaba, Ion Cioaba Mihutescu, comentand ca, daca nu cumva a fost o strategie mai veche, oricum ar fi meschin.

Postarea Alinei Gorghiu incepe cu o intrebare: "A cui este USD?" "La marca inregistrata, ma refer. Stiti?", continua ea.

Deputatul liberal vine si cu raspunsul: "Aflati ca apartine, cu acte la OSIM, varului regelui Cioaba, Ion Cioaba Mihutescu".

Gorghiu arata ca inregistrarea la OSIM dateaza din noiembrie 2011 si apreciaza ca, "daca nu cumva a fost o strategie mai veche (dat fiind faptul ca Mihutescu este vicepresedinte PSD Sibiu), ceea ce oricum ar fi meschin, USD se umple de un ridicol absolut".

"Adaug la asta declaratia recenta a fiului regelui Cioaba, care spunea ca ei vor sa se alieze cu liberalii, ca romii au avut mereu o gandire liberala. Mai intelegeti ceva?", mai scrie Gorghiu pe blog.

Alina Gorghiu le transmite si un mesaj reprezentantilor USD: "Sa nu uit, daca le vine ideea celor din Uniunea cea noua, dar de origini vechi, sa-si schimbe numele in Uniunea Social Progresista... sa renunte, ca domnul Mihutescu a acoperit tot", spune aceasta.

PSD, UNPR si PC au format, saptamana trecuta, alianta electorala Uniunea Social Democrata (USD).

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#USD marca inregistrata, #USD OSIM, #alianta USD, #USL USD , #PSD
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
Nici Caragiale n-a avut atata imaginatie...
Poza antim
antim
rank 5
tigani si usd laolalta