10 case inspirate din desene animate (Galerie foto)

Joi, 08 Decembrie 2011, ora 15:55
17822 citiri
10 case inspirate din desene animate (Galerie foto)
Foto: ADN Kronos

Un top al celor mai surprinzatoare zece case, construite dupa arhitectura unor modele preluate din cele mai indragite desene animate, aduce in prim-plan imobile situate pe toate meridianele lumii.

Mai mici sau mai mari, casele sunt inspirate din desene animate precum Familia Flinstone, Simpson, Batman sau chiar din Star Wars, relateaza ADN Kronos.

Iata, in cele ce urmeaza, un top 10 al caselor inspirate din desene animate, care s-au bucurat, de-a lungul timpului, de un succes rasunator in randul publicului, la nivel international:

Resedinta Simpson

A fost construita in Henderson, Nevada, de catre un fan al celebrei familii Simpson, care a tinut sa reproduca in cel mai mic detaliu casa din desenul animat, copiind intocmai modelul, atat la exterior, cat si la interior, pornind de la gradina si sfarsind cu mobilierul, garajul sau masina de gatit din bucatarie.

Casa din piatra a lui Fred Flinstone

Se afla in Portugalia, la Nas Montanhas de Fafe, si prezinta un interior clasic, de casa locuibila, ce dispune de tot confortul. Doar acoperisul si ferestrele o deosebesc de cea in care "locuiesc" personajele familiei Flintstone.

Casa Barbie

Ideea unei case identice cu cea a personajului Barbie, atat de indragita de milioane de fetite in intreaga lume, ii apartine lui Jonathan Adler, un talentat decorator de interioare, care a reprodus, in Malibu, toate camerele papusii blonde, copiind pana si colectia de pantofiori a acesteia.

Casa Minnie

A fost construita in Mickey's Toontown Fair (Orlando, Florida), avand drept sursa de inspiratie celebrul desen animat al lui Walt Disney. Este o veritabila atractie turistica, organizata si colorata asemenea bijuteriei roz in care locuia Minnie, iubita soricelului Mickey Mouse.

Cusca lui Snoopy

Pana si cusca lui Snoopy si-a gasit un fan dispus sa o reproduca la scara uriasa, in Santa Rosa, ca parte din muzeul californian Schultz, unde indeplineste rolul de centru de informatii, avand un efect deosebit asupra vizitatorilor de toate varstele.

Casa The Hobbit

Casa inspirata din The Hobbit a presupus 1.500 de ore de lucru, o investitie de 3.000 de lire sterline si eforturile unite ale unui socru cu ginerele sau, hotarati sa reproduca intocmai locuinta din desenul animat. Constructorul, Simon Dale, a valorificat aspectul artistic fara a lasa la voia intamplarii impactul ambiental.

Casa din Hello Kitty

Se afla in Taipei, Taiwan, si invita la buna dispozitie, fiind viu colorata, intr-un roz identic celui din Hello Kitty si cu decoratiuni din fundite de toate dimensiunile, preferatele pisicutei elegante, amplasate atat la exterior, cat si in incaperile amenajate in acelasi spirit de bomboana.

Casa a la George Lucas

Se afla in Chattanooga, Tennessee, si a fost construita in spiritul SF al decorurilor regasite in Star Wars, imitand o farfurie zburatoare. Are, insa, ca sursa reala de inspiratie calatoria pe Luna a lui Neil Armstrong. Casa a fost construita in 1970, iar primul film din seria Star Wars a fost realizat abia in 1977.

Casa lui Batman

Casa lui Bruce Wayne isi are si ea corespondenta reala, la Suresnes, in vecinatatea capitalei fraceze, avand un spect gotic, care copiaza perfect resedinta lui Batman, imprumutand de la atmosfera misterioasa si pana la gama de culori utilizate la exterior. Putin probabil insa ca interiorul sa dispuna de laboratorul complet al indragitului personaj.

Casa micutei Heidi

Aceasta casa poate fi regasita in multe satucuri de munte din Europa si nu numai, fiind atat de simpla si de obisnuita in peisajele montane situate indeosebi in zona de granita dintre Elvetia si Germania incat poate fi intalnita aproape pretutindeni. E o casuta tipica, parca pictata in mijlocul naturii, avand deasupra cerul albastru si stiva de lemne de foc in apropiere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#case inspirate din desene, #resedintele personajelor desene animate, #case reale desene animate , #atractii