Gadgeturi de calatorie (Video, Galerie foto)

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 14:24
3250 citiri
Gadgeturi de calatorie (Video, Galerie foto)

Daca ai lasat vacanta pe ultimul moment, n-ai nicio scuza sa pleci la drum nepregatit, din moment ce ai avut toata vara la dispozitie sa-ti faci bagajul. N-ai nicio scuza daca ai uitat acasa umbrela, lanterna sau dusul portabil, in cazul in care mergi cu cortul.

O recomandare a boutique-homes.com este rulota care se transforma in barca electrica. E drept ca nu e tocmai un gadget, insa este utila, mai ales daca iti place sa pescuiesti. Poti sa innoptezi in ea, pentru ca loc de dormit este suficient, nu doar pentru tine, dispui chiar si de toaleta, iar dimineata o poti lansa la apa. te poti lipsi fara probleme de tavan, pentru a lasa soarele sa te binedispuna.

De productie germana, Sealander este realizat din fibra de sticla si, la cerere, poate incorpora si o bucatarie, lasand suficient spatiu pentru dormit.

Sealander - Schwimmcaravan - Grenzenlos mobil from SEALANDER - Der Schwimmcaravan on Vimeo.

Daca preferi sa iti petreci timpul liber in natura si nu te-ai cazat in vreun hotel, stii probabil ca igiena poate fi o problema in aceste conditii. Insa daca ai la tine dusul de buzunar, care nici nu ocupa loc cand e impachetat (incape intr-o palma), se poate spune ca nu ai de ce sa iti faci griji.

Acesta are o capacitate de 10 litri si iti ofera posibilitatea de a face un dus de circa 7 minute. Atarna-l de un copac si bucura-te de dusul tau in mijlocul naturii. Pocket Shower este omniprezent in mediul online, asa ca nu ar trebui sa ai probleme in a-l achizitiona.

Un alt gadget ce s-ar putea dovedi util este poseta care se transforma in umbrela sau invers. Asa ceva nu ar trebui sa-ti lipseasca din bagaj mai ales daca pleci la Londra. Gadgetul este bine captusit, asa ca eventualii stropi de apa nu-ti vor strica nimicurile din poseta sic, dupa ce se opreste ploaia.

La fel de utila s-ar putea dovedi si lanterna special conceputa cand mergi in natura, care se incarca de la soare. Atarn-o de un copac si bucura-te ca a existat cineva cu o astfel de idee.

Dupa ce si-a facut treaba, strange-o si azvarle-o in rucsac, unde nu va ocupa deloc prea mult loc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#gadgeturi calatorie, #gadgeturi camping, #gadgeturi drumetie , #calatorie