Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Wizz Air introduce curse noi si promotii de vara

Vineri, 18 Iunie 2010, ora 16:56
2528 citiri
Wizz Air introduce curse noi si promotii de vara
Foto: aventour.ro

Compania aeriana low-cost Wizz Air va introduce noi curse in programul de vara, incepand cu aceasta luna, care vor avea, ulterior, reduceri de preturi.

Printre noile destinatii se numara: Bucuresti-Cuneo/Torino, Bucuresti-Dusseldorf, Bucuresti-Pisa, Bucuresti-Zaragoza, Cluj Napoca-Palma de Mallorca sau Cluj-Napoca-Alicante, scrie incont.ro.

Cursele cu plecare din Bucuresti vor fi operabile de la 12 iunie, 30 iunie si 3 iulie, iar cele din Cluj-Napoca sunt programate pentru 12 iunie si respectiv 24 iulie (Alicante).

In ce priveste tarifele pentru aceste zboruri, pretul biletului include taxele de aeroport si este valabil pentru un zbor, adica pentru cursa tur-retur, trebuie inmultit cu 2.

In stilul promotiilor Wizz Air, si aceste rute vor avea preturi speciale mai ales pentru sfarsitul de saptamana sau daca le cumparati in avans cu circa 2 luni.

Torino tur-retur, la doar 160 de lei

Spre exemplu, in cazul in care vrei sa mergeti la Torino, pe cursa Bucuresti-Cuneo/Torino, pe data de 11 iulie, pretul cursei este de 59 de lei, iar daca va rezervati biletul pentru intoarcere cu data de 14 iulie, veti plati alti 79 de lei. Total, 160 de lei cursa dus-intors.

Zborul la intoarcere in tara este putin mai scump, insa daca va rezervati aceasta cursa pentru septembrie, veti putea achizitiona ambele bilete la 59 de lei, adica un total de 120 de lei.

Calcule similare sunt valabile si pentru restul destinatiilor, ba mai mult le puteti gasi chiar la preturi mai mici, in functie de oferta din perioada dorita.

In momentul de fata, Wizz Air are cateva oferte la preturi foarte mici, care se supun aceluiasi principiu: ori weekend-uri ori rezervari in avans.

15 lei, cursa spre Pisa

Asadar, zboruri pentru orase ca: Roma, Napoli sau Bologna au preturi de pornire de la 70 de lei. Dar daca va rezervati de acum pentru lunile septembrie-octombrie veti gasi bilete pentru cursa Bucuresti-Bologna si la pretul de 19 de lei/dus.

Alte oferte sunt: Pisa, cu 15 lei; Dusseldorf, Torino sau Venetia de la 30 de lei si Madrid cu 140 de lei de persoana, zborul.

"Vom avea promotii pe toata perioada verii pentru noile rute pe care le lansam, si alaturi de acestea vor fi reduceri si pentru alte destinatii, cum ar fi Napoli, Barcelona sau Sicilia", a declarat Gyorgy Abran, directorul commercial al Wizz Air.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Wizz Air, #curse noi, #promotii, #vara 2010 , #calatorie