Inoata printre meduze sau in cea mai adanca groapa albastra (Galerie foto)

Luni, 08 Iunie 2009, ora 18:14
9568 citiri
Inoata printre meduze sau in cea mai adanca groapa albastra (Galerie foto)
Foto:Super Tight Stuff

Sunteti pasionat de inot si scufundari si ati ramas fara idei cand vine vorba de a va alege locul potrivit pentru vacanta? Puteti face un tur virtual, iar la sfarsit sa alegeti unul dintre locurile de mai jos.

Golful Bioluminescent

Situat in Puerto Rico, acest loc este cunoscut si sub numele de Golful Tantarilor, potrivit Super Tight Stuff.

In fiecare galon al golfului exista 720.000 de organisme care stalucesc atunci cand sunt agitate, functionand ca un mecanism de aparare pentru a-si zapaci pradatorii.

Noaptea, organismele produc atat de multa lumina incat poti citi fara probleme. De fiecare data cand vei inota in acest loc, corpul o sa iti fie luminat.

Lacul cu Meduze

Cum te-ai simti daca ai inota printre mii de meduze? O poti face in Ongeim'l Tketau, un lac in care exista milioane de meduze. In urma cu 12.000-15.000 de ani una dintre insulele din piatra de calcar din Palau s-a izolat de ocean si apoi s-au unit formand la mijloc un lac oceanic. In interior au fost prinse mai multe meduze care intre timp s-au inmultit ajungand la cateva milioane. Cei care doresc sa aiba parte de o astfel de experienta, dar se ingrijoreaza din cauza meduzelor, trebuie sa stie ca acestea sunt inofensive pentru om.

Piscina Diavolului

In ciuda numelui, acest loc este un loc foarte vizitat si iubit de cei care il frecventeaza. Cunoscuta si sub numele de Fotoliul Diavolului, Piscina Diavolului este un loc format in mod natural deasupra cascadei Victoria din Zambia. In ciuda felului cum arata acest loc, el este foarte sigur. De deasupra pare ca nu exista niciun sistem de siguranta, insa sub apa exista un zid din roca care scade puterea curentului si il impiedica sa ii traga in jos pe cei care se afla in Piscina Diaviolului.

Dean's Blue Hole este cea mai adanca groapa albastra din lume. Aceasta se afla in Bahamas si reprezinta locul unde au loc cele mai multe scufundari.

Zacaton Cenote este un lac din Mexic a carui denumire provinde de la micile insule plutitoare foarmate din iarba.

Marea Moarta reprezinta locul perfect pentru inot, chiar si pentru cei care nu se descurcz foarte bine la acest sport. De ce? Pentru ca datorita salinitatii foarte mari, poti pluti fara nicio problema.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#locuri perfecte inor, #loc inot scufundari, #inot meduze lac , #camping europa